Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a magyarázata annak, hogy...

Mi a magyarázata annak, hogy egy vadonatúj hangrögzítő karóra, amit előző este fullra feltöltöttem, másnap a bekapcsoláskor teljesen le van merülve?

Figyelt kérdés

Két hete rendeltem egy hangrögzítő karórát. Kipróbáltam, működik. Tegnap vonattal elutaztam egy rendezvényre, ahol fel akartam magamnak venni bizonyos dolgokat. Előző este direkt csurig töltöttem. És ott, amikor bekapcsoltam, a töltést 0%-osnak jelezte és kikapcsolt. Utána már be sem bírtam kapcsolni.

Este hazaérkeztem, töltőre raktam, feltöltődőtt, és most megint rendben van, nem merül le hirtelen.

Mégis mi lehet ennek a magyarázata? Talán a vonatúttól lehetett?🤔

okt. 27. 07:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10: Nem, nincs beállítva automatikus rögzítésre. És nem is kapcsolódott be véletlenül. Nem volt rajta új fájl, ugyanannyi volt a szabad hely. De gondolhatod, hogy ez nekem is eszembe jutott eshetőségként, és rögtön csekkoltam, ahogy újra be tudtam üzemelni, nem vagyok hülye.
okt. 29. 09:49
 12/16 Morzsi007 ***** válasza:
Az utazás előtti este lehet nem töltött valami oknál fogva, ezért reggelre teljesen lemerült vagy egész este bekapcsolva hagytad és azért merült le teljesen.
tegnap 12:08
 13/16 A kérdező kommentje:
12: Nem hagytam bekapcsolva. Miután 100%-ra töltöttem, kinyomtam, és csak másnap a rendezvényre megérkezve üzemeltem be. De még ha bekapcsolva is hagyom, akkor is képtelenség lenne, hogy természetszerűleg lemerüljön egy éjjel és egy reggel alatt, úgy, hogy nem is csinálok vele semmit. Hisz a legmagasabb minőségen is vagy 15 órányi felvételt lehet készíteni vele. De nem hagytam bekapcsolva.
tegnap 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Hááát..

Akkor ilyen az 1000Ft alatti karórák minősége. 😄

tegnap 14:20
 15/16 A kérdező kommentje:
14: 47 euróért rendeltem. Nem ez volt a legolcsóbb.
tegnap 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Az hogy gagyi kaki minőség.
tegnap 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!