Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a magyarázata annak, hogy...

Mi a magyarázata annak, hogy egy vadonatúj hangrögzítő karóra, amit előző este fullra feltöltöttem, másnap a bekapcsoláskor teljesen le van merülve?

Figyelt kérdés

Két hete rendeltem egy hangrögzítő karórát. Kipróbáltam, működik. Tegnap vonattal elutaztam egy rendezvényre, ahol fel akartam magamnak venni bizonyos dolgokat. Előző este direkt csurig töltöttem. És ott, amikor bekapcsoltam, a töltést 0%-osnak jelezte és kikapcsolt. Utána már be sem bírtam kapcsolni.

Este hazaérkeztem, töltőre raktam, feltöltődőtt, és most megint rendben van, nem merül le hirtelen.

Mégis mi lehet ennek a magyarázata? Talán a vonatúttól lehetett?🤔

okt. 27. 07:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem, hogy ez normális működés lenne, de azt sem, hogy értékelhető minőséget produkált volna ilyen távolságból, azaz talán felesleges is volt megrendelni.
okt. 27. 07:24
 2/16 A kérdező kommentje:
1: Milyen távolságról? Vagy miről beszélsz?
okt. 27. 07:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Úgy értelmeztem, hogy a rendezvényen több méter távolságból akarsz hangot rögzíteni. De ezek szerint lehet, hogy tévesen. Mindenesetre nyilván nem kellett volna lemerülnie.
okt. 27. 07:35
 4/16 A kérdező kommentje:

3: Rögzítettem már hangot beszélgetős és zenés rendezvényeken is (utóbbin persze igyekeztem nem hangfal közvetlen közelében állni vagy ülni). Számomra élvezhető. De nem erről szól a kérdésem.

Nyilván valami zavar miatt merült le. Ez a kérdés, hogy vajon mitől?

okt. 27. 07:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem mindegy azért, milyen eszközzel, mikrofonnal készül a felvétel. Szerintem próbáld ki az órát életszerű körülmények között.
okt. 27. 08:04
 6/16 A kérdező kommentje:

5: Van egy másik hangrögzítő órám, többször is vettem már vele rendezvényeken. Csak annak elszakadt a szíja, és eddig nem tudtam pótoltatni, mert nehéz olyan típust találni.

De ne erről beszéljünk, nem erről szól a kérdésem! Hanem, hogy mitől merülhetett le?

okt. 27. 08:08
 7/16 A kérdező kommentje:
7: Először le sem akartam írni, hogy hangrögzítő óráról van szó, csak símán eszközként akartam rá hivatkozni. (Amúgy nincs márkája.) A kérdésem lényege, hogy mitől merülhet le egy teljesen feltöltött valami kikapcsolt állapotban fél nap alatt, esetleg valaki találkozott-e már ilyen jelenséggel?
okt. 27. 13:47
 8/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez 2 dologtól lehetséges, vagy rossz benne az akksi, vagy kikapcsolt állapotban sokat fogyaszt a proci.
okt. 27. 14:17
 9/16 A kérdező kommentje:
8: De azóta, hogy itthon vagyok, a tegnap esti feltöltés óta nem merült le újra kikapcsolt állapotban. Sőt, semennyit nem merült.
okt. 27. 15:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha hangot észlel automatikusan elkezdi felvenni?

Felvette a több órás vonatzajt? Nem csoda ha lemerült.

okt. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!