Mi a magyarázata annak, hogy egy vadonatúj hangrögzítő karóra, amit előző este fullra feltöltöttem, másnap a bekapcsoláskor teljesen le van merülve?
Két hete rendeltem egy hangrögzítő karórát. Kipróbáltam, működik. Tegnap vonattal elutaztam egy rendezvényre, ahol fel akartam magamnak venni bizonyos dolgokat. Előző este direkt csurig töltöttem. És ott, amikor bekapcsoltam, a töltést 0%-osnak jelezte és kikapcsolt. Utána már be sem bírtam kapcsolni.
Este hazaérkeztem, töltőre raktam, feltöltődőtt, és most megint rendben van, nem merül le hirtelen.
Mégis mi lehet ennek a magyarázata? Talán a vonatúttól lehetett?🤔
3: Rögzítettem már hangot beszélgetős és zenés rendezvényeken is (utóbbin persze igyekeztem nem hangfal közvetlen közelében állni vagy ülni). Számomra élvezhető. De nem erről szól a kérdésem.
Nyilván valami zavar miatt merült le. Ez a kérdés, hogy vajon mitől?
5: Van egy másik hangrögzítő órám, többször is vettem már vele rendezvényeken. Csak annak elszakadt a szíja, és eddig nem tudtam pótoltatni, mert nehéz olyan típust találni.
De ne erről beszéljünk, nem erről szól a kérdésem! Hanem, hogy mitől merülhetett le?
Ha hangot észlel automatikusan elkezdi felvenni?
Felvette a több órás vonatzajt? Nem csoda ha lemerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!