Alzaboxba belefér egy 32"-es monitor?
Találomra beütöttem egy 34-es monitort a gugliba és azt mondja hogy 94 centi hosszú a doboz. Hát az nem biztos, hogy befér.
4. a termékeknél a webshop üzemeltetője adja meg hogy befére-e termék vagy sem. Ha éppen van rá ember aki megcsinálja és annak van annyi ideje és esze hogy végignézegesse a termékeket. Ha rosszul adják meg, akkor szívás van... Például a pcx-nél akartam rendelni néhány terméket és nem ekgedte foxpostba egyiket sem, packetába viszont némelyiket igen. Egyik termék sem volt dobozostul nagyobb egy liter tejnél. Külön-külön sem engedte őket megrendelni foxba. Végül írtam nekik hogy mi ez a baromság. Erre azt mondja a csávó hogy letiltották az egész kategóriát amiben az általam választott termékek vannak, mert van néhány termék ott ami nem fég bele az automatába és nem fogják egyenként megnézegetni... Ha mindenképpen foxpostba akarom, akkor rendeljem meg és külön írjak egy mailt hogy foxpostba kérem. Úgyhogy megrendeltem inkább máshonnan. 380 ezer lett volna amit ott hagyok. Hát ha ennyi ennyi eszök van, akkor szüljenek farfekvéses sünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!