Elektromos roller 300.000 Ft ig?
Figyelt kérdés
Olyan rollert keresek ami jó városban is de havonta pár alkalommal 15-20 km egyhuzamban. Kukirin g3-at néztem eddig. Arról vélemény esetleg?szept. 19. 20:08
1/6 anonim válasza:
Kukirin rollerek meglepően jók, pár hónapja van meg nekem a Xiaomim ( sajnos Kukirin rollerre nem telt ) de sok tesztet néztem rollerekről és mindig agyon dicsérték őket.
2/6 anonim válasza:
ELőször is tisztázzuk, hogy van-e jogosítványod. Jogosítvány nélkül vezethetők közül a Joyor rollereket ajánlanám. Ha 25km/h-nál többel tud menni (papíron), akkor azokhoz kell jogosítvány és egy igazoltatás során, személyi igazolvány, kötelező felelősség biztosítás és jogosítvány kell, hogy nálad legyen, plusz a kézikönyv, melyben a műszaki adatok mellett a roller súlya és maximális sebessége fel van tűntetve.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, van jogosítványom. Bár nem ez volt a kérdés.
szept. 26. 13:34
4/6 A kérdező kommentje:
Közben most utána néztem. Hátha valakinek segít. Nem kell hozzá jogosítvány. Kötelező felelősség biztosítás kell kötni ha 25 km/h nal gyorsabban tud menni. A jogosítvány csak a belügyminisztérium ajánlása.
szept. 26. 13:36
5/6 anonim válasza:
Igen, csak 25 km/h gyorsabbakra kell :) A roller ellenesek szeretik hangoztatni hogy mindegy milyen akkor is kell rá jogsi...
6/6 anonim válasza:
Semmire nem jó az elektromos roller, hulladék ami szétmegy 500km után aztán javíthatatlan és dobhatod ki, veszélyes mert nem tudsz vele normálisan fékezni, ha belemész egy káttyúba vagy patkáról mész le vele akkor meg egyenesen mehetsz a temetőbe mert a nyakadat is kitöröd. Normális ember biciklit vesz az ár töredékéért, az 20 évig is bírja, és nem szennyezi a környezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!