Milyen elektromos rollert érdemes venni, amihez nagy eséllyel alkatrész is lesz?
Sziasztok. Aki kicsit jártasabb a témában, tudna nekem tanácsot adni, hogy milyen márkájú elektromos roller vásárlásában érdemes gondolkodni? Hogy leszűkítsem kicsit, az alábbiaknak akarom, hogy megfeleljen:
- 25 km/h végsebessége és 25 km körüli hatótávja legyen minimum
- Legyen megbízható (nem tudom mekkora a szórás minőségben)
- Kb. 90-120 ezer Ft közé essen árban
- Ha baja van, nagy eséllyel legyen hozzá alkatrész, ne kelljen azért kidobnom, mert a szervíz nem tud hozzá beszerezni semmit
(- plusz ha ilyen alacsony áron létezik ilyen, örülnék ha lenne valamiféle lengéscsillapítása, de ez már nem létfontosságú, és hát az is csak plusz egy alkatrész, ami tönkremehet)
Találkoztam olyan márkákkal, hogy AKAI, Kugoo, Sencor, Xiaomi, Razor, Segway, Aovopro, Okai. De őszintén szólva, nem tudom mi az, amit érdemes kerülni inkább. Van valamelyik márkának olyan típusa, ami nagyjából megfelel az elvárásaimnak és megbízható? Köszönöm előre is a válaszokat.
Azt még hozzátenném, hogy városon belüli távokra használnám csak.
1: milyen árkategóriában érdemes inkább gondolkodni?
xioamihoz biztos lesz alkatresz
nem veletlen ebbol gyartjak legtobbet, veszik legtobbet es ehhez hasonlitjak tobbit
persze ez a legolcsobb de te irtal 100 at
varosba meg ez is jo
Nézz be ide, érdemes. Újszerű, vagy nagyon jó állapotú használt rollerek kaphatók 75-85 ezer forintos áron. Egyben szerviz is. Ha egyik sem felelne meg, adnak tanácsot a vásárláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!