Jézus szolgája kérdése:
Hol lehet ebben az elektromos ringatóban alkatrészt rendelni,nekem a Működtető planer rész kellene.?
2022. nov. 29. 16:23
1/7 A kérdező kommentje:
ha lehet esetleg telefon számot vagy emailt vagy bármien elérhetösséget a szervizhez.ahol rendelhetek,köszönöm.
2022. nov. 29. 16:38
2/7 anonim válasza:
Esélytelen, ilyenek kidobásra vannak gyártva.. ha elromlik kuka, nincs alkatrész pótlás
3/7 A kérdező kommentje:
hát csak van valami szerviz vagy gyártó Pest vagy bárhol ahonnan lehet rendelni.
2022. nov. 29. 17:21
4/7 anonim válasza:
A termékhez kapott garanciajegyen vannak feltüntetve a szervizek, ahol a javítás elvégezhető.
Őket kéne megkeresni.. Nekem nincs ringatóm.
5/7 anonim válasza:
Felhívhatod magát a Chipolino-t: [link]
Vagy a gyerek apjával ha kicsit is ért hozzá akkor bütyköltetni egy szerkezetet ami ugyanezt csinálja (legfeljebb ronda lesz és nem lesz benne bluetooth-os zenélés). Nem tűnik túl bonyolultnak.
6/7 A kérdező kommentje:
igen természetesen ott próbálkoztam de a garancián nem találtam elérhetösséget. igy arra gondoltam hogy talán itt valaki tud segíteni.
azért ha tud valami elérhetösséget előre is kösz.
2022. nov. 29. 18:27
7/7 A kérdező kommentje:
2022. nov. 29. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!