Elektromos roller kilazuló, kieső kormányrúd "megjavítása" ?
Egy Aovo EW ES80 rollerről van szó. Baleset miatt eltört rajta az a bizb@sz (nem tudom mi a neve) amivel össze lehet csukni a rollert, vagy egyenes állásba rögzíteni a kormányrudat. Megáll a helyén, de ha nagyon zötykölődök vele kijön a helyéről és összecsuklik.
Az lenne a kérdésem ezt pl. egy Obis szigszalaggal oda lehet rögzíteni? Vagy pattey palmatex univerzális ragasztóra gondoltam.
Ilyen cserealkatrészt nem találtam a neten, csak komplett kormányrudat ami 70 euro.
Talán még a hegesztés is szóba jöhet de nem ismerek senkit aki meg tudná csinálni.
Most komolyan. Ez egy közlekedési eszköz, még akkor is, ha csak hülyegyerekeknek találták ki.
Pont a kormánynál akarsz gányolni? Utáána meg autók közt száguldozni vele?
Nem autók közt száguldozok, mindig bicikliúton megyek ha tehetem és ott is általában olyan tempóban h leelőznek. Munkába járok vele.
Amint látod ez egy alsókategóriás roller és msot nem engedhetem meg h 70 eurot ráköltsek.
Most gondolom királyul érzed magad h ítélkeztél és beszóltál egy ismeretlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!