A Jobbikosok miért gondolják úgy, hogy egy olyan párt kezébe való a kormányrúd, akit egy ex-fideszes oligarcha vett meg kilóra?
Nem vagyok fideszes, szeretném leszögezni, és szavazni sem voltam, mert túl "színes" volt a paletta.
Üdv.
egy csalódott ex-jobbikos
És kész volt lepaktálni ősellenségével is a hatalomért...
A Jobbik is elásta magát pár ciklusra!
- a Jobbikot nem vette meg senki, ezt csak a fidesz terjeszti, de bizonyitékokat nem tudnak felmutatni érdekes módon :)
- és még a Jobbik is jobb lenne, mint a mostani nyilvánvalóan hazug tolvaj úriemberek
"ex-fideszes oligarcha vett meg kilóra"
Simicskára gondolsz ? :Xd
"Nem vagyok fideszes,"
Pedig ennyi ésszel akár lehetnél is.
Nem vagy egyedül, haver, pont ugyanezen a véleményen vagyok, mint te.
10-ben és 14-ben a Jobbikra szavaztam, idén kimaradtam a buliból.
Érdekes már a szavazók összetételének változása is.
Az én ismeretségi körömben aki most lett jobbikos, a gyönygöspatai gárdista performanszok idéje még fasisztaveszélyt kiáltozott.
Én mondjuk a Gárdáért nem igazán voltam oda, de azért szavaztam rájuk, mert megkapargattak olyan kérdéseket is, amit más pártok polkorrekt okoból nem tettek meg.
Vona két évvel ezelőtt lapott húzott a 21-re, nem jött be neki.
A régi Jobbik tábor egy részét a Fidesz karjaiba kergette, akinek meg ugyanúgy herótja van Orbántól, mint nekem, az meg otthon maradt, vagy a kétfarkúakra szavazott.
Szóval amennyi új szavazót hozott a "néppártosodás", azt a másik oldalon el is bukták.
Well done, Zázrivecz!
"- a Jobbikot nem vette meg senki, ezt csak a fidesz terjeszti, de bizonyitékokat nem tudnak felmutatni érdekes módon :) "
Ezt ugye te sem gondolod komolyan!?
Én még külön köszönetet szereték mondani a Jobbik "londoni alapszervezetének" a hazafelé köpködésért!
Voltam kint néhány évig én is, ezért benne vagyok néhány londoni magyar FB csoportban, látom mi megy ott.
Ha nem áll be mögéjük Simicska közel se kaptak volna ennyi szavazatot.
A régi Jobbikra, ami csak fröcsögött, cigányozott, zsidózott meg az uniót szidta csak szellemi fogyatékos konteósok szavaztak nyugodtan.
Szerencsére Vona észbekapott és elvitte egy vállalható jobboldali párttá a Jobbikot, ha megint jön valami kiöregedett skinhead és elkezd cigányozni meg holokamuzni szerintem minden normális jobbikos szavazó megy majd az LMPhez meg a Momentumhoz.
"Ha nem áll be mögéjük Simicska közel se kaptak volna ennyi szavazatot.
A régi Jobbikra, ami csak fröcsögött, cigányozott, zsidózott meg az uniót szidta csak szellemi fogyatékos konteósok szavaztak nyugodtan. “
Részben egyetértünk, de ne hogy már azt higgyük, hogy pont Simicska Lajos nem kért volna cserébe semmit.
A Mészáros, Nyerges, Garancsi és Tiborcz klánok helyett az ő cégei lettek volna az allámi beruházások koronázatlan királyai.
Ennek fényében én nem reklámoztam volna a “ tiszta kezeket”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!