Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a Jobbik új...

Mit szóltok a Jobbik új plakátjaihoz? (videó)

Figyelt kérdés

[link]

Ti dolgoztok, ők lopnak.

2017. ápr. 2. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Az lehet hogy lopnak. Viszont most ki bírom fozetni a hitelemet,van jövőképem,látom fejlődést,tudok tervezni előre. Abba gondolj bele hogy mikor a Fletóék voltak akkor épült bármi is? A 4es metrón kívül amiről tudjuk hogy 10szeres áron készült. Az a szitu hogy ekkora pénzek akkor is voltak de azok telibe az összeset ellopták úgy hogy SEMMI kézzelfogható nem maradt utánuk! Hozzáteszem hogy míg volt Miép rájuk szavaztam aztán Jobbik. De most hogy a Novákot kipaterolták már más a helyzet. A legnormálisabb embert tették ki, aki jól érvelt és nem volt egy idegbeteg. Még gondolkozom kire teszem majd az X-et.
2017. ápr. 2. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

"Viszont most ki bírom fozetni a hitelemet,van jövőképem,látom fejlődést,tudok tervezni előre"

csak nem külföldon vagy ???

2017. ápr. 2. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

"Abba gondolj bele hogy mikor a Fletóék voltak akkor épült bármi is?"

Tényleg kérsz egy listát, vagy csak trollkodsz? A "Fletóék" idejéről sok mindent lehet mondani, de az, hogy ne épült volna semmi azt nem, épp, hogy akkor épült minden kis túlzással, töménytelen mennyiségű új lakás, járdák, bicikliutak, villamosvonalak, akkor is zajlott vasútfelújítás, a mai autópálya hálózatunk majdnem fele az "elmúltnyolcévben" készült el, nem mellékesen több híddal, Viktorkáék nem is adtak át azóta csak pár elkerülőt, meg befejezték, amit 2010 előttről örököltek. Mentségükre legyen mondva, nincs is nagyon mit! Gyakorlatilag 2010-ben úgy vették át a kormányzást, hogy ami fontos autópálya volt, az már elkészült vagy félig kész volt.

2017. ápr. 2. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

A grafikus jó munkát végzett,de maga az ötlet elég béna,bár nem is nekem szól,hanem az "átlag" embernek,aki ilyen plakátok alapján dönt,más híján.

Egyébként az oktatás emlegetése csak azért vicces,mert ha a jobbik betartja azt,amit a programjukban leírtak,akkor a Magyar oktatás még 50 évvel vissza fog menni az időben,mert egyszerűen a világ nem ara tart,amerre a jobbik akarja.

1,Örülök neked.

Én humán beállítottságúként erős szociális érzékenységgel konkrétan lassan megfulladok az országban.

Már állami iskolába be se teheted a lábad,mert semmi szabadságod nincs,úgy kell a gyerekek fejébe beleverni(szó szerint)a tananyagot,hogy még te se értesz vele egyet.

egy oylan rendszerbe kell kényszerítened a gyereket,amiről tudod,hogy káros neki,és nincs jogod megszólalni,mert a fideszes igazgató vagy tankerület vezető azonnal kirúg a francba.

A családsegítősök és egyéb hasonló alkalmazottak lábtörőnek vannak nézve,és el van lehetetlenítve a munkájuk.

A civil szervezeteket szintén ellehetetlenítik,és az Unió ellen háborúzunk,tehát ki tudja meddig van esélyed ott dolgozni.

De persze,jó ez a rendszer,csak gyűlölni kell mindenkit,és akkor boldog lehetsz,amíg kicsit is érzel empátiát egy másik ember iránt,addig viszont Soros bérenc libsi vagy,akit üldöznek a saját országában..

2017. ápr. 2. 11:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Tudom itt a politika rovatban nem szokás, de én adtam mindenkinek a zöld pacsit.
2017. ápr. 2. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Én örülök hogy a borzalmas kormánypropaganda mellett lesz majd ellenpropaganda is, bár nem túl igényes üzenet.
2017. ápr. 2. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy nem túl igényes üzenet, viszont zavaróan nagy az "igazságtartalma". Szóval, nekem nincs bajom a kampány "üzenetével", inkább csak abban nem vagyok biztos, hogy ha más kerül hatalomra, ők majd tisztességesek lesznek.
2017. ápr. 2. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
98%
A Jobbik hol volt az utóbbi 7 évben ezekkel a plakátokkal?
2017. ápr. 2. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hol volt? Addig nem adott pénzt nekik Simicska oligarcha erre, aki amúgy a Fideszből gazdagodott. Egy ilyen napraforgó pali, nem teszi hitelessé a Jobbikot. Addig szerette a Fideszt, míg kapta a sok megbízást, milyen érdekes.....Képmutató az egész hapi és megvette Vonát kilóra.
2017. ápr. 3. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Amugy erdekes a plakat.Ti dolgoztok.Ok lopnak.Es a jobbik (Mi) az hova kerult? Mintha kulon kaszt lennenek...Ezt is elb@@sztak.
2017. ápr. 3. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!