Miért kerül ki sorra a YouTube főoldalára a sok Jobbik-ellenes videó?
Már felháborítónak, pofátlannak tartom,amit művelnek!
Persze a kampány motorjának, a Hit gyülekezetének van pénze dögivel, hogy kiemelje a Jobbik-ellenes kampány videóit...
A Youtubenak nincs egyetlen, általános főoldala. Olyan videókat fog ajánlani, amikhez hasonlóakat a látogató korábban nézett.
Ha neked ilyeneket dob ki az csak a te csalánnal saját péniszt verési szokásaidról árulkodik, nem másról.
Ha nem vagy bejelentkezve, ÉS a cookie-kat is törlöd, semmi alapján nem tud azonosítani, és kedvenceket hozzád rendelni.
Úgy vettem észre, ilyenkor a regionális népszerű videókat ajánlja.
Lehet, hogy a szóban forgó cuccok frissek, és hirtelen sokan nézték meg azokat, pl. valamilyen linkelés vagy kampány hatására. Néha ennyi is elég.
Amúgy ja, most én is beléptem a Youtube-ra és ez fogadott:
http://www.youtube.com/watch?v=k6tiYJth9iE
Van külön csoport, a "Neked ajánlott", ide azokhoz hasonló videók kerülnek, mint amiket addig néztem, de ez nem ott volt, hanem a jobb felső sarokban.
Azt nem tudom, hogy sorra kerülnek-e ki, eddig csak ezt az egyet láttam. Majd figyelem, hogy lesz-e belőle több is.
Azt az egyet nekem is kirakja, de csak mert korábban egyik videójukat megnéztem, csak hogy lássam, kik is ezek. Több azonban nincs, a szokásos dolgokat ajánlja.
Egyébként röhej ez a belinkelt videó. Manipuláció.
Lényegtelen, hogy be vagy-e jelentkezve, a cookiekat akkor is látja.
Az egyetlen Jobbik-"ellenes" videó amit nekem ajánl az a már belinkelt idézetes. De azt sem azért ajánlja, mert mocskos zsidóösszeesküvés, hanem mert sokan nézik rövid időn belül, szép magyarosan szólva trendingel.
Hát elég szenya dolog, hogy Pörzét nem tették be a lehetőségek közzé. A megkérdezetteket ezzel becsapták, és esélyük sem volt kitalálni a helyes választ. Kvízműsorba nem valók a készítők, az már egyszer biztos, nem is csoda, hogy le is vannak tiltva a hozzászólások. Ha engem megkérdeztek volna, honnan tudhattam volna, hogy Pörzsén kívül nem mondott e esetleg más is ilyet?
Amúgy meg nem áll túl távol az igazságtól, csak én mondjuk úgy fogalmaztam volna, hogy bizonyos zsidó lobbik.
Ezt meg gondolom mindenki ismeri:
https://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M
Miről beszélünk? :)
A kérdésre reagálva, nekem sem dobott még ki egyetlen ilyen oldalt sem, szóval tuti úgy van, ahogy az előbb leírták. Kategorizálva vannak a videók, és aki ilyet megnéz, annak dobhatja a következő ilyet is, szóval ezt hívják öngólnak kérdező, de no para, mindenki lékre futhat. Ebben a youtubos videóban tuti nincs semmi zsidó-összeesküvés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!