Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kerül ki sorra a YouTube...

Miért kerül ki sorra a YouTube főoldalára a sok Jobbik-ellenes videó?

Figyelt kérdés

Már felháborítónak, pofátlannak tartom,amit művelnek!

Persze a kampány motorjának, a Hit gyülekezetének van pénze dögivel, hogy kiemelje a Jobbik-ellenes kampány videóit...

2014. márc. 21. 23:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Talán kicsit kiábrándító, amit most írok, de YT úgy működik, hogy figyeli, miket nézel, és ahhoz hasonlókat rak ki neked a főoldalra. Az igazi kérdés tehát az, hogy miért nézel ilyen szarságokat... Nem véletlenül kerültek oda.
2014. márc. 21. 23:43
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

A Youtubenak nincs egyetlen, általános főoldala. Olyan videókat fog ajánlani, amikhez hasonlóakat a látogató korábban nézett.

Ha neked ilyeneket dob ki az csak a te csalánnal saját péniszt verési szokásaidról árulkodik, nem másról.

2014. márc. 21. 23:46
 3/20 A kérdező kommentje:
:) Nem hiszem, hogy csak nálam lenne így, mert van, amelyiket már 100.000-en is látták... Amúgy meg nem is nézek rendszeresen ilyen videókat, csak ha ajánl valamit az oldal, és érdekel. Be se voltam jelentkezve.
2014. márc. 21. 23:52
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem vagy bejelentkezve, ÉS a cookie-kat is törlöd, semmi alapján nem tud azonosítani, és kedvenceket hozzád rendelni.

Úgy vettem észre, ilyenkor a regionális népszerű videókat ajánlja.

Lehet, hogy a szóban forgó cuccok frissek, és hirtelen sokan nézték meg azokat, pl. valamilyen linkelés vagy kampány hatására. Néha ennyi is elég.

2014. márc. 21. 23:53
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Mert fosnak tőlük iszonyatosan, ha egyszer véletlenül kormányra kerülnének akkor valódi rendszerváltás lenne, és valódi elszámoltatás, a mai politikusok 80-85%-a a sitten őszülne meg.
2014. márc. 21. 23:55
 6/20 anonim ***** válasza:

Amúgy ja, most én is beléptem a Youtube-ra és ez fogadott:

http://www.youtube.com/watch?v=k6tiYJth9iE

Van külön csoport, a "Neked ajánlott", ide azokhoz hasonló videók kerülnek, mint amiket addig néztem, de ez nem ott volt, hanem a jobb felső sarokban.

Azt nem tudom, hogy sorra kerülnek-e ki, eddig csak ezt az egyet láttam. Majd figyelem, hogy lesz-e belőle több is.

2014. márc. 22. 00:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt az egyet nekem is kirakja, de csak mert korábban egyik videójukat megnéztem, csak hogy lássam, kik is ezek. Több azonban nincs, a szokásos dolgokat ajánlja.

Egyébként röhej ez a belinkelt videó. Manipuláció.

2014. márc. 22. 00:12
 8/20 anonim ***** válasza:

Lényegtelen, hogy be vagy-e jelentkezve, a cookiekat akkor is látja.

Az egyetlen Jobbik-"ellenes" videó amit nekem ajánl az a már belinkelt idézetes. De azt sem azért ajánlja, mert mocskos zsidóösszeesküvés, hanem mert sokan nézik rövid időn belül, szép magyarosan szólva trendingel.

2014. márc. 22. 00:16
 9/20 anonim ***** válasza:

Hát elég szenya dolog, hogy Pörzét nem tették be a lehetőségek közzé. A megkérdezetteket ezzel becsapták, és esélyük sem volt kitalálni a helyes választ. Kvízműsorba nem valók a készítők, az már egyszer biztos, nem is csoda, hogy le is vannak tiltva a hozzászólások. Ha engem megkérdeztek volna, honnan tudhattam volna, hogy Pörzsén kívül nem mondott e esetleg más is ilyet?

Amúgy meg nem áll túl távol az igazságtól, csak én mondjuk úgy fogalmaztam volna, hogy bizonyos zsidó lobbik.

Ezt meg gondolom mindenki ismeri:

https://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M

Miről beszélünk? :)

A kérdésre reagálva, nekem sem dobott még ki egyetlen ilyen oldalt sem, szóval tuti úgy van, ahogy az előbb leírták. Kategorizálva vannak a videók, és aki ilyet megnéz, annak dobhatja a következő ilyet is, szóval ezt hívják öngólnak kérdező, de no para, mindenki lékre futhat. Ebben a youtubos videóban tuti nincs semmi zsidó-összeesküvés. :)

2014. márc. 22. 00:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoznak a hitgyülisek!
2014. márc. 22. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!