Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kerül ki sorra a YouTube...

Miért kerül ki sorra a YouTube főoldalára a sok Jobbik-ellenes videó?

Figyelt kérdés

Már felháborítónak, pofátlannak tartom,amit művelnek!

Persze a kampány motorjának, a Hit gyülekezetének van pénze dögivel, hogy kiemelje a Jobbik-ellenes kampány videóit...

2014. márc. 21. 23:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Rendszeresen törlöm az előzményeket. Nekem ez a második videó, az első ez volt: [link]

És látjátok, ezt sem csak pár száz ember látta, előtte nem is foglalkoztam a politikával, szóval nem öngól.

2014. márc. 22. 01:29
 12/20 anonim ***** válasza:
2014. márc. 22. 01:48
 13/20 anonim ***** válasza:
A másik böngészőben ahol nem használom a youtubeot ott három politikai videó volt, jobbikos egy sem.
2014. márc. 22. 02:55
 14/20 anonim ***** válasza:
...illetve jobbik-ellenes.
2014. márc. 22. 02:55
 15/20 anonim ***** válasza:

"Mert fosnak tőlük iszonyatosan, ha egyszer véletlenül kormányra kerülnének akkor valódi rendszerváltás lenne, és valódi elszámoltatás, a mai politikusok 80-85%-a a sitten őszülne meg."

Hát hogyne, az echte amerikai youtube borzasztóan fosik a jobbik magyarországért mozgalom térnyerésétől.... ennyire ne szállj már el a pártodtól, a youtubeabbik le se sz.a.rja, mit csinál/mit nem csinál a jobbik.

2014. márc. 22. 07:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy nekem egy olyan videó sincs a főoldalamon, ami a magyar politikával lenne kapcsolatos... Biztos ez is a véletlen műve.
2014. márc. 22. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
#15 hát meg hogy lehet olyan bődületes baromságot mondani, hogy a magyar politikusok 80-85%-a a sitten őszülne meg. Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy visszaadják az elcsatolt területeket, ha a Jobbik kerül hatalomra :D
2014. márc. 22. 11:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Talán az áll a háttérben, hogy Magyarországon még szólásszabadság van, és az emberek kezdenek rájönni, milyen gonosz agresszív párt a jobbik, és ha meg akarjuk őrizni a szólásszabadságot és az emberi jogok tiszteletben tartását akkor nem szabad a jobbikra szavazni!
2014. márc. 22. 13:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Érdekes, én egy csomó fröcsögő jobber videót láttam ott.

Épp azt nem értettem, az a sok szemét hogyan kerülhet oda jóérzésű magyar emberek elé.

2014. márc. 22. 16:21
 20/20 Pro Patria ***** válasza:

Ahogy írták: a kereséseid alapján adja ki az ajánlatokat. Ehhez nem kell "Jobbik-ellenes" videókat keresned, elég csupán az, ha politika kategóriában van, és magyar nyelvterületen élsz.

Hiába törlöd ki a te, saját böngésződben az előzményeket, attól még őnáluk a rendszerükben nem törlöd ki. Ebből készítik az elemzéseiket, és próbálják fenntartani a felhasználók érdeklődését. Ebből van a pénzük, hogy megfeleltetik magukat minden ízlésnek.

Egyébként a Pörzsés "kvíz" valóban manipulatív, mivel kizárólag három szélsőjobboldali diktátort raktak be válaszlehetőségnek, ezért _teljesen mindegy_, hogy melyik választ mondja az utca embere, _mindenképpen_ csak az jöhet le belőle, hogy "az embereknek" Pörzséről "ezek a diktátorok" jutnak az eszükbe.

Ha korrektek lettek volna, válaszadási lehetőségekként beadták volna Tony Blairt, vagy Nelson Mandelat, és még mondjuk valakit a három nevezett személy közül - és nyilván ez megkavarta volna a válaszokat is.

Csak akkor már nem lett volna alkalmas arra, ami a céljuk vele, mert akkor nem mondhatnák, hogy "lám, az emberek egyből a diktátorok valamelyikére asszociáltak".

Egyébként ugyanilyen mondatokat idézhettek volna Benjamin Freedmantől, vagy Chuck Hagel amerikai védelmi minisztertől.

2014. márc. 22. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!