Miért kerül ki sorra a YouTube főoldalára a sok Jobbik-ellenes videó?
Már felháborítónak, pofátlannak tartom,amit művelnek!
Persze a kampány motorjának, a Hit gyülekezetének van pénze dögivel, hogy kiemelje a Jobbik-ellenes kampány videóit...
Rendszeresen törlöm az előzményeket. Nekem ez a második videó, az első ez volt: [link]
És látjátok, ezt sem csak pár száz ember látta, előtte nem is foglalkoztam a politikával, szóval nem öngól.
"Mert fosnak tőlük iszonyatosan, ha egyszer véletlenül kormányra kerülnének akkor valódi rendszerváltás lenne, és valódi elszámoltatás, a mai politikusok 80-85%-a a sitten őszülne meg."
Hát hogyne, az echte amerikai youtube borzasztóan fosik a jobbik magyarországért mozgalom térnyerésétől.... ennyire ne szállj már el a pártodtól, a youtubeabbik le se sz.a.rja, mit csinál/mit nem csinál a jobbik.
Érdekes, én egy csomó fröcsögő jobber videót láttam ott.
Épp azt nem értettem, az a sok szemét hogyan kerülhet oda jóérzésű magyar emberek elé.
Ahogy írták: a kereséseid alapján adja ki az ajánlatokat. Ehhez nem kell "Jobbik-ellenes" videókat keresned, elég csupán az, ha politika kategóriában van, és magyar nyelvterületen élsz.
Hiába törlöd ki a te, saját böngésződben az előzményeket, attól még őnáluk a rendszerükben nem törlöd ki. Ebből készítik az elemzéseiket, és próbálják fenntartani a felhasználók érdeklődését. Ebből van a pénzük, hogy megfeleltetik magukat minden ízlésnek.
Egyébként a Pörzsés "kvíz" valóban manipulatív, mivel kizárólag három szélsőjobboldali diktátort raktak be válaszlehetőségnek, ezért _teljesen mindegy_, hogy melyik választ mondja az utca embere, _mindenképpen_ csak az jöhet le belőle, hogy "az embereknek" Pörzséről "ezek a diktátorok" jutnak az eszükbe.
Ha korrektek lettek volna, válaszadási lehetőségekként beadták volna Tony Blairt, vagy Nelson Mandelat, és még mondjuk valakit a három nevezett személy közül - és nyilván ez megkavarta volna a válaszokat is.
Csak akkor már nem lett volna alkalmas arra, ami a céljuk vele, mert akkor nem mondhatnák, hogy "lám, az emberek egyből a diktátorok valamelyikére asszociáltak".
Egyébként ugyanilyen mondatokat idézhettek volna Benjamin Freedmantől, vagy Chuck Hagel amerikai védelmi minisztertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!