Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy lámpa rövidzárl...

Mitől lesz egy lámpa rövidzárlatos )Miskolctapolca)?

Figyelt kérdés
szept. 8. 06:57
1 2
 11/13 Szirty ***** válasza:
48%

" Nem kell mindent szájbarágósan kiírni."

Csak annyira hogy érthető legyen. Ha így gondolta írja le így. Ha úgy gondolta akkor meg úgy.

Az hogy gondolhatta volna az olvasó mire gondol a kérdező, csak problémákat okoz.

"Ha nem érted, olvass utána"

Én azt gondolom, hogy az itt feltett kérdésekre inkább válaszolni kell és nem abba fektetni az energiát hogy először kitaláljuk mi is a kérdés tulajdonképpen.

Ha rosszul feltett kérdésre rossz a válasz (mert nem arra gondolt ugye) akkor így járt. Skip és mehet tovább. Talán majd legközelebb sikerül...

"Ide most sehogy nem passzol Kiskunfélegyháza."

Dehogynem. Ott is ugyanúgy működik a fizika mint Miskolctapolcán.

Mivel nem ismertem a tűzeset hírét, így hát a gyenge utalással mellé lőtt a kérdező az esetemben.

szept. 8. 10:00
 12/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
36%

5.

Amikor a rosszindulat elvakít, így nézel ki. Pontosan erről beszéltem, hogy szükséges lett volna további részleteket írni, hogy érthető legyen a kérdés, megfelelő szakmai válasz adható legyen, illetve ne keljen vaktában találgatni.

Ezzel szemben gyakorlatilag felrovod nekem, hogy én nem hallottam egy tűzesetről (miért is kellett volna?), holott ha én kérdeztem volna, bizonyára igyekszem rendesen fogalmazni.

Tehát kihozod, hogy én vagyok a hibás, mert már eltelt talán egy hét is, hogy nem kötött belém egyik sem, én meg csak csodálkozom, hogy mi történt? Szabadságra ment a gonosz? Maradhatott volna tovább is...

Most pedig térjünk rá a válasz szakmai részére. Ja, elfogytak a betűk, arra most nem jutott idő, mert valaki hülyeségekkel tereli a témát megint.

szept. 8. 10:38
 13/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
55%

Illetve utána láttam, hogy a harmadikba volt a belekötés, én (2.) csak a leminősítéseket kaptam, ami egyébként nem is érdekelne, mert mindig jobb, ha csak minősítget, mint amelyik hülyeségekkel fárasztja a másikat.

Ettől függetlenül nem korrekt a szellemes válaszom (2.) leminősítése, amit finom iróniával is fűszereztem.

szept. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!