Hogyan lehetne egyből kikapcsolni? Kaptam egy LED lámpát, három fokozatú fényerőssége van. Amikor bekapcsoljuk, akkor a leghalványabb, második nyomásra közepes, harmadikra a legerősebb a fénye. Lent még!
És a negyedik nyomásra kapcsol ki.
De ehhez fel kell előbb a legerősebb fényre kapcsolni.
Alvás előtt ez nem szerencsés.
Ki lehet kapcsolni máshogy is? Úgy, hogy a gyenge fény után egyből kikapcsoljon? Hogyan?
Próbáltam már úgy, hogy hosszan nyomtam, de nem az a megoldás.
Használati utasítás mit írt amikor elolvastad?
Nem tartalmazta? Akkor a "Kaptam egy LED lámpát" típusú készüléked nem tudja ezt a funkciót.
Túl sok variáció nincs, például gyorsan kettő nyomás.
Zseblámpáknál fordítva szokott lenni, dupla nyomásra módot vált, szimpla nyomásra kikapcsol.
Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak is egyben.
Tedd elé a tenyeredet, akkor kevésbé fog zavarni sötétben!
Csak azért volt ez gond - mármint a legnagyobb fényerő - mert egy ideig problémák voltak az elalvással és ugye nem pont elalvás előtt kellene kivakuzni a zagyamat. ;)
Az egyszerű megoldások is érdekelnek. :)
Nem lehet máshogy kikapcsolni. Valószinüleg valami olcsó kínai vacak. Azt tudja hogy végignyomkodod a programját és a végén kikapcsol. Ezen nem lehet módosítani.
Tedd elé a kezed, dugd a takaró alá, vedd ki belőle az elemet, stb.
De a legjobb ha veszel egy normális lámpát.
Szerelj a vezetékére egy átmenő kapcsolót. Az az, ami a vezetéket szakítja meg.
Ha bekapcsolod, kicsi fényerőn indul. Ha elveszed tőle az áramot, azonnal elalszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!