Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne egyből kikapcso...

Hogyan lehetne egyből kikapcsolni? Kaptam egy LED lámpát, három fokozatú fényerőssége van. Amikor bekapcsoljuk, akkor a leghalványabb, második nyomásra közepes, harmadikra a legerősebb a fénye. Lent még!

Figyelt kérdés

És a negyedik nyomásra kapcsol ki.

De ehhez fel kell előbb a legerősebb fényre kapcsolni.

Alvás előtt ez nem szerencsés.

Ki lehet kapcsolni máshogy is? Úgy, hogy a gyenge fény után egyből kikapcsoljon? Hogyan?

Próbáltam már úgy, hogy hosszan nyomtam, de nem az a megoldás.

szept. 4. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Használati utasítás mit írt amikor elolvastad?

Nem tartalmazta? Akkor a "Kaptam egy LED lámpát" típusú készüléked nem tudja ezt a funkciót.

szept. 4. 20:46
 2/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Túl sok variáció nincs, például gyorsan kettő nyomás.

Zseblámpáknál fordítva szokott lenni, dupla nyomásra módot vált, szimpla nyomásra kikapcsol.

szept. 4. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonlo lámpám, annál is hasonlo fokozatok voltak. De ha picit hosszabb ideig nem kapcsoltam akkor egy megnyomás kikapcsolta.
szept. 4. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószinüleg sehogy. Ez ilyen. Nekem is van hasonló lámpám amit a programok végigzongorázásával lehet kikapcsolni.
szept. 4. 22:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
szept. 5. 03:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak is egyben.

Tedd elé a tenyeredet, akkor kevésbé fog zavarni sötétben!

szept. 5. 04:02
 7/13 A kérdező kommentje:

Csak azért volt ez gond - mármint a legnagyobb fényerő - mert egy ideig problémák voltak az elalvással és ugye nem pont elalvás előtt kellene kivakuzni a zagyamat. ;)

Az egyszerű megoldások is érdekelnek. :)

szept. 5. 04:48
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem lehet máshogy kikapcsolni. Valószinüleg valami olcsó kínai vacak. Azt tudja hogy végignyomkodod a programját és a végén kikapcsol. Ezen nem lehet módosítani.

Tedd elé a kezed, dugd a takaró alá, vedd ki belőle az elemet, stb.

De a legjobb ha veszel egy normális lámpát.

szept. 5. 07:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez egy tök jó lámpa, nagyon elégedett vagyok ezzel az eszközzel. Nagyon örülök, hogy kaptam. Amit már mások megírtak, feleslegesen ismételgeted és a fikázásodra senki nem kíváncsi.
szept. 5. 07:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerelj a vezetékére egy átmenő kapcsolót. Az az, ami a vezetéket szakítja meg.

Ha bekapcsolod, kicsi fényerőn indul. Ha elveszed tőle az áramot, azonnal elalszik!

szept. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!