A Tungsram Nightlight izzók hány wattosak? Se a villanykörtén (Tungsram K9 Nightlight), se a dobozán nincs erről semmi információ. Éjszakai hangulatosan gyenge fényforrásként, a 15 wattos izzók fényével összehasonlítva én kb. 10 wattosnak vélném.
Ott van a dobozán az csak nézd meg:)
13W
Nincs ott a dobozán, se. ;( ;)
#
Elég régi Tungsram termék, keresgéltem, de ezidáig nem találtam róla linket. A kepfeltolto.hu pedig most valamiért nem OK.
A doboz alján "Made in Hungary" alatt a vonalkódja és az ahhoz tartozó számsor van.
A tetején csak annyi, hogy Tungsram Nightlight. E27 és 230V
A doboza két szomszédos oldalán a Tungsram Nightlight felirat alatt csak az izzó grafikus képe van.
A harmadik oldalán a Tungsram Nightlight felirat alatt egy nagy "i" (Információ) betű mellett 20 nyelven az szerepel, hogy "Opalizált" (H).
A negyedik oldalán a Tungsram Nightlight felirat alatt egy nagy "i" betű mellett különböző országok tanúsítványi, kezelési, újrahasznosítási ikonjai vannak.
A doboz tetőoldali két behajtó "fülén" a Tungrsam márka képe mellett az szerepel, hogy: 43/NL-ES-OP-463018-TU.
Az alul lévő két behajtó egyik "fülén" pedig az van, hogy: GE Hungary Zrt. H-1340 Budapest Váci út 77.; a másikon pedig 12 nyelven az, hogy "Származási hely: Magyarország".
Az izzón pedig mindössze ennyi:
"Tungsram
K9
230 V
CE (tanúsítvány)
Made in Hungary"
ezek a színes izzók anno 13-14 wattosak voltak
Ma már ezeket nem gyártják szerintem
Nem színes, hanem "opalizált", amint az a dobozán is szerepel.
MA már nyilván nem gyártják, mivel azt az egykori Tungsramot, amelynek ez az izzó a terméke volt, 1989-ben felvásárolta az amerikai General Electric.
Mivel 2024-et irunk, legalább 10 éve nem vásárol értelmes ember hagyományos izzót.
Te mégis erről érdeklődsz :)
Ha érdekel, kb 1-3 watt között ugyanezt tudja egy akármilyen led-lámpa. Az aliexpressen 1 dollár alatt.
Töredék áron sokkal többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!