Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy autóba lakók hogy tudok...

Batikaa kérdése:

Egy autóba lakók hogy tudok fűteni télen!?

Figyelt kérdés

Szét mentem a páromal és a kocsimba élek kB 2 Hónapja de nincs aksim sem jogsim csinálom ép a jogsit az aksit eladtam hogy ne hogy vezeték amíg nincs jogsim a telet is itt fogom még ki húzni hogy ha albiba megyek legyen fere rakot pénzem a kérdésem az lenne hogy mivel tudnék télen fűteni

van powerbankom de nincs rajta konektort a melóba töltöm a dolgaim nem lehetne át alakítani egy hosszabbított? Amit rá tudok tenni a powerbankra? Nem szeretnék télen meg fagyni és valamivel majd futeni szeretnék de amin vám konektor aksi stb 80-120 ezrek ami szerintem nagyon sok de gyökér vagyok ahoz hogy barkácsojak valamit okosba nézegetem konektoros powebankokat de nem találtam valaki tudna segíteni linkel vagy bármivel az nagyon jó lenne

aug. 29. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lepontozó verseny? Oké!
aug. 29. 10:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A fűtéshez sok energia kell. Pláne, hogy egy szigeteletlen kocsit tarts melegen. Mindenféle akku meg powerbank erre nem alkalmas, csak feleslegesen költenéd rá a pénzt.

Amúgy... család? rokon? barát?

Ha mondjuk nem lenne semmim, senkim, és olyan munkát se találnék ami eltart egy albérletet akkor valami lakókocsi/lakóautó vonalon gondolkodnék el, akár úgy is, hogy valami kifuserált szar kisteherautó hátulját beépíteni. Ahol van pénz nagyon látványosakat tudnak csinálni, fürdő, konyha, stb.

Másik vonal pedig, hogy olyan ingatlant keresni amit fel kell újítani (már ha van hozzá érzéked) és a munkádért cserébe engednék, hogy ott lakj...

Ez a kocsiban alvás télire nem lesz jó.

Amúgy egyre több cég keres dolgozót úgy, hogy szállást is ad és nem kell extra tudás sem, van aki egy jó takarítónak vagy pékségben betanított dolgozónak is ad szállást ha az becsületes és szépen dolgozik.

Szóval ne add fel, munkával, becsülettel talpra lehet állni!!

aug. 29. 13:34
 13/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
nem lesz szukseg futesre megerkezett a tropusi korszak orszagunkba orokre (nem par generacion belul fog elmenni)
aug. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!