Egy autóba lakók hogy tudok fűteni télen!?
Szét mentem a páromal és a kocsimba élek kB 2 Hónapja de nincs aksim sem jogsim csinálom ép a jogsit az aksit eladtam hogy ne hogy vezeték amíg nincs jogsim a telet is itt fogom még ki húzni hogy ha albiba megyek legyen fere rakot pénzem a kérdésem az lenne hogy mivel tudnék télen fűteni
van powerbankom de nincs rajta konektort a melóba töltöm a dolgaim nem lehetne át alakítani egy hosszabbított? Amit rá tudok tenni a powerbankra? Nem szeretnék télen meg fagyni és valamivel majd futeni szeretnék de amin vám konektor aksi stb 80-120 ezrek ami szerintem nagyon sok de gyökér vagyok ahoz hogy barkácsojak valamit okosba nézegetem konektoros powebankokat de nem találtam valaki tudna segíteni linkel vagy bármivel az nagyon jó lenne
Nem fűtésben gondolkodnék.
Hegymászók sátoroznak a hóban is, megfelelő felszereléssel megoldható fűtés nélkül. Ha nagyon meleg hálózsákod van, esetleg valami sátorfélét is eszkábálsz az autón belülre amit belehelsz éjszaka, nem valószínű hogy megfagyj vagy kihűlj. A melóhelyen ha tudsz forró teát készíteni, termoszban reggelig meleg marad (csak ha sokat iszol, ki kell menni pisilni a hidegbe, inkább felkeléshez segít reggel). Többször használatos zsebmelegítő jelentősen növeli a komfortérzeted (ha a munkahelyen tudsz vizet forralni, azzal lehet "újraindítani").
ÉN, vagy profi, azaz DRÁGA hálózsákot vennék.
Vagy LIDL Solar Power Generator + fűtőpanel.
Vagy beszereltetnék a kocsiba egy állóhelyzeti fűtést. Haverom vadászkocsijába 400+ volt. Legálisan, szakszervízben.
Állófűtés.
Esetleg bérelj mélygarázst, ott eleve nem hűl le annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!