Mi a véleményetek erről a ledes izzóról?opel corsa c-be szeretnénk,mert elég szar a tompított világítása,csak a reflektorja jó,a tompított szar.jó lenne szerintetek bele?az autóba h7-es izzó kell,ez is az.
Inkább a lámpát kéne felújítani, beállítani, valószínűleg be van már mattulva.
A gagyiled nem oldja meg ezt a problémát, ráadásul szabálytalan, vakítani fog, műszakin megbukik az autó.
Nem szabad ilyesmit rakni az autóba izzó helyett!
Szabálytalan, már a műszakin is bukik vele az autó.
Teljesen más vetítési képe van mint egy izzónak abban a lámpában amit izzóhoz terveztek. Emiatt vakíthatja a szembejövőket!
Én ugyanettől a cégtől rendeltem, de a Grey Seriest. használom tavaly óta, normális a vetítési képe és simán befért a gyári H7 helyére.
Igazoltatáskor nem mondtak rá semmit, vizsgára meg majd kiveszem.
"Igazoltatáskor nem mondtak rá semmit,"
Nemrég pont az utca túloldalán volt pár napos akció, 4 autó volt amiről konkrétan levették a rendszámot és nem engedték tovább vezetni. Amit láttam. A többit nem tudom. Szóval az nem jelent semmit hogy egyszer nem nézték.
"...normális a vetítési képe"
Lehet hogy tényleg az, de lehet hogy csak neked "normális" mert te benne ülsz az autóban és jól látsz vele. Nem neked olvasztja ki a retinádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!