Dell laptop után mennyire lenne nagy váltás az M1-es macbook?
Eddig Dell és Asus laptopjaim voltak, most nézegetem egy ideje a macbookokat. Iphoneom van, úgyhogy nem teljesen idegen számomra az ios, viszont macbookom még nem volt. Mennyi idő lenne megszokni? Mi a legnagyobb különbség a windows laptopokhoz képest? Csak egyetemre használnám, filmet nézni stb.
Köszi előre is a válaszokat. 20/l
Minöségben, teljesítményben és akkumulátorban jobb lesz (persze ha egy újabb modelt veszel).
A macOS kicsit másképp néz ki, de 1-2 hét alatt simán meg lehet szokni, és szerintem tetszeni fog mert sokkal gyorsabb/stabilabb mint a windows.
egy Zenbook Pro/Flip
vagy Dell XPS/Precision
utan annyira nem lesz mas legfeljebb rendszerben bar mar azt a kulonbseget is elmossak gyartok hogy ne legyen verseny
aztan csodalkoznak miert nincs gazdasagi novekedes, mert minden egykezben oszpontosul es nem tobben
Azt hol tudom ellenőrizni?
Semmi spéci alkalmazást nem használok, csak wordot, ppt-t, excelt, zoomot es teamset, gondolom mindegyik működik macbookon is
Eddig “olcsóbb” laptopjaim voltak, egy Asus Vivobook és egy Dell Latitude. Ezekhez képest mennyivel másabb? És miben nyilvánul ez meg?
A Macbook Air M1 beletartozik ebbe az újabb kategóriába?
na most elmondom ezek amiket használsz mind fizetős app formában elérhető évente 29 ezerért, ha ms office a lényeg akkor win alapú gépre van szükséged mert az a MS alapú környezet.
amúgy is minek neked mac mikor se videót nem szerkesztesz se nem fotózol? kezdhetsz megtanulni egy valag billentyű kombinációt mert semmi karakter nem lesz a klaviatúrán, napokig a @ jelet se fogod tudni beírni :D
ez a lista amit látsz még közel se az egész és ezek nélkül szopás használni az MACos-t
ha pedig valakinek instabil a win az azt jelenti hogy simán hülye hozzá és tele van szeméttel a rendszer...
maradj te csak a bevált járt úton
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!