Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Dell laptop után mennyire...

Dell laptop után mennyire lenne nagy váltás az M1-es macbook?

Figyelt kérdés

Eddig Dell és Asus laptopjaim voltak, most nézegetem egy ideje a macbookokat. Iphoneom van, úgyhogy nem teljesen idegen számomra az ios, viszont macbookom még nem volt. Mennyi idő lenne megszokni? Mi a legnagyobb különbség a windows laptopokhoz képest? Csak egyetemre használnám, filmet nézni stb.

Köszi előre is a válaszokat. 20/l

aug. 26. 19:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%

Minöségben, teljesítményben és akkumulátorban jobb lesz (persze ha egy újabb modelt veszel).

A macOS kicsit másképp néz ki, de 1-2 hét alatt simán meg lehet szokni, és szerintem tetszeni fog mert sokkal gyorsabb/stabilabb mint a windows.

aug. 26. 19:40
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem igazán akarsz játszani, akkor szerintem tökéletes választás bárkinek, aki megengedheti magának. Azt viszont ellenőrizd, hogy minden alkalmazás, amit használsz futnak-e MacOS alatt is
aug. 26. 19:45
 3/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

egy Zenbook Pro/Flip

vagy Dell XPS/Precision

utan annyira nem lesz mas legfeljebb rendszerben bar mar azt a kulonbseget is elmossak gyartok hogy ne legyen verseny

aztan csodalkoznak miert nincs gazdasagi novekedes, mert minden egykezben oszpontosul es nem tobben

aug. 26. 19:52
 4/23 A kérdező kommentje:

Azt hol tudom ellenőrizni?

Semmi spéci alkalmazást nem használok, csak wordot, ppt-t, excelt, zoomot es teamset, gondolom mindegyik működik macbookon is

aug. 26. 19:55
 5/23 A kérdező kommentje:

Eddig “olcsóbb” laptopjaim voltak, egy Asus Vivobook és egy Dell Latitude. Ezekhez képest mennyivel másabb? És miben nyilvánul ez meg?

aug. 26. 19:57
 6/23 A kérdező kommentje:

A Macbook Air M1 beletartozik ebbe az újabb kategóriába?

aug. 26. 20:00
 7/23 A kérdező kommentje:
És a 8 gb-s memória elég lenne egy ilyen alap felhasználásra? És a 256 gb-s tárhely?
aug. 26. 20:02
 8/23 anonim ***** válasza:
256 GB tárhely, de SSD-vel! NEM mindegy.
aug. 26. 23:44
 9/23 anonim ***** válasza:
Én saját használatra nem vennék mégegyszer macbookot. Egyszerűen undoritó maga a rendszer. Minden túl van bonyolitva benne és totál korlátozott az egész. Normális laptopot kell venni és akkor nincs gond a Windows-al sem. ThinkPad, XPS vagy bármilyen üzleti laptop jó. Sőt, Linux is jó arra amire neked kell. Word nem lesz, de van teljesen jó alternativa vagy ott a böngészős változata.
aug. 27. 04:13
 10/23 anonim válasza:

na most elmondom ezek amiket használsz mind fizetős app formában elérhető évente 29 ezerért, ha ms office a lényeg akkor win alapú gépre van szükséged mert az a MS alapú környezet.

amúgy is minek neked mac mikor se videót nem szerkesztesz se nem fotózol? kezdhetsz megtanulni egy valag billentyű kombinációt mert semmi karakter nem lesz a klaviatúrán, napokig a @ jelet se fogod tudni beírni :D

[link]

ez a lista amit látsz még közel se az egész és ezek nélkül szopás használni az MACos-t

ha pedig valakinek instabil a win az azt jelenti hogy simán hülye hozzá és tele van szeméttel a rendszer...

maradj te csak a bevált járt úton

aug. 27. 08:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!