Milyet vegyek? Mit ajánlotok? Vélemények?
Figyelt kérdés
Kéne egy új okosóra, eddig galaxy watch fit 2 volt, nem egy nagy tudású, de most ha már veszek, magasabb szintűt szeretnék. Elromlott az akksi, kb 3 nap alatt lemerül.
Nem tudom melyik lenne jó.
Nő vagyok, a kocka alakúak tetszenek, és fontos, hogy ne Apple legyen. Xiaomival szemezek, de nem tudom.
Legyen vízálló, tudjon mérni egészségügyi adatokat, sport módokat tudjon, számológép, egyéb appok működjenek rajta, GPS legyen és örülnék, ha fizetni is tudnék vele.
A telefonálás nem fontos, de az értesítéseket kezelhessem róla.
Max 60.000 Ft-ot szánnék rá, de nem tudom hogy ez lehetséges-e ebben az árkategóriában.
Tudtok ajánlani? Xiaomi vélemények?
jan. 25. 18:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!