Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Dell laptop után mennyire...

Dell laptop után mennyire lenne nagy váltás az M1-es macbook?

Figyelt kérdés

Eddig Dell és Asus laptopjaim voltak, most nézegetem egy ideje a macbookokat. Iphoneom van, úgyhogy nem teljesen idegen számomra az ios, viszont macbookom még nem volt. Mennyi idő lenne megszokni? Mi a legnagyobb különbség a windows laptopokhoz képest? Csak egyetemre használnám, filmet nézni stb.

Köszi előre is a válaszokat. 20/l

aug. 26. 19:31
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
ja és az M1 egy őskövület saját fejlesztésű proci, olvass már utána mi micsoda mielőtt baromságokat kérdezel...
aug. 27. 08:04
 12/23 anonim válasza:

csak hogy lásd mivel kellene együtt élned a rendes karakterek után:

[link]

aug. 27. 08:06
 13/23 A kérdező kommentje:

Ezt most úgy írod mintha a többi laptopnál nem kellene fizetni az office 365-ért

Ez annyira csak egy mac utáló hozzászólásnak tűnik, hogy nem tudom túl komolyan venni

aug. 27. 10:54
 14/23 anonim ***** válasza:

Windows után nagyon más lesz. A filerendszer, a telepítés, az, hogy bal oldalt vannak az ablak ikonok, minden más. De megszokás kérdése.

Viszont játszani korlátozottan lehet Mac alatt, illetve nem tudod olyan szinten testre szabni, mint a Windowst.

Pár alap program (pl számológép) nagyon gagyi Mac-en, illetve olyan egyszerű dologra, mint egy sima szövegfile szerkesztése nincs beépített megoldás, külön kell letölteni egy notepad-et.

aug. 27. 10:59
 15/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarok rajta játszani, csak egy alap egyetemi felhasználásra kellene, de akkor csak idő kérdése lenne, hogy megszokjam.
aug. 27. 11:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Milyen szak? Mert pl. ha prezentálni akarsz, akkor szívás lesz, hogy nincs rajta HDMI, hanem mindenféle drága átalakítót kell venned.
aug. 27. 11:41
 17/23 anonim válasza:

annyira mac utáló vagyok mucikám hogy van nekem is egy🤣

eszed meg annyi mint a fél seggem... normális ember nem fizet az officért win alapú gépen, letorrentezi

de tudod mit, azt veszel amit akarsz, levegőt azért néha ne felejts el ;) kellemes szopást

aug. 27. 12:23
 18/23 anonim válasza:

itt a kvrva drága átalakító, csak mert annyira mac utáló vagyok hogy mellékesen profi vagyok benne😆😆

[link]

aug. 27. 12:27
 19/23 anonim válasza:
aug. 27. 12:27
 20/23 anonim ***** válasza:
#19 Kivéve, hogy ez egy MiniDP átalakító, a MacBook-on meg Thunderbolt van. És ne az Aliexpress-t vegyük már alapul, hanem valami normális magyar boltot, ahol nem kínai vackot kapsz.
aug. 27. 12:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!