Dell laptop után mennyire lenne nagy váltás az M1-es macbook?
Eddig Dell és Asus laptopjaim voltak, most nézegetem egy ideje a macbookokat. Iphoneom van, úgyhogy nem teljesen idegen számomra az ios, viszont macbookom még nem volt. Mennyi idő lenne megszokni? Mi a legnagyobb különbség a windows laptopokhoz képest? Csak egyetemre használnám, filmet nézni stb.
Köszi előre is a válaszokat. 20/l
csak hogy lásd mivel kellene együtt élned a rendes karakterek után:
Ezt most úgy írod mintha a többi laptopnál nem kellene fizetni az office 365-ért
Ez annyira csak egy mac utáló hozzászólásnak tűnik, hogy nem tudom túl komolyan venni
Windows után nagyon más lesz. A filerendszer, a telepítés, az, hogy bal oldalt vannak az ablak ikonok, minden más. De megszokás kérdése.
Viszont játszani korlátozottan lehet Mac alatt, illetve nem tudod olyan szinten testre szabni, mint a Windowst.
Pár alap program (pl számológép) nagyon gagyi Mac-en, illetve olyan egyszerű dologra, mint egy sima szövegfile szerkesztése nincs beépített megoldás, külön kell letölteni egy notepad-et.
annyira mac utáló vagyok mucikám hogy van nekem is egy🤣
eszed meg annyi mint a fél seggem... normális ember nem fizet az officért win alapú gépen, letorrentezi
de tudod mit, azt veszel amit akarsz, levegőt azért néha ne felejts el ;) kellemes szopást
itt a kvrva drága átalakító, csak mert annyira mac utáló vagyok hogy mellékesen profi vagyok benne😆😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!