Mennyi ideig mehet a klíma egy huzamban?
Nem tudom van-e erre bármiféle korlátozás, csak felmerült a kérdés, mert napok óta szinte kikapcsolva sincs, a 24 órából kb. 20-at megy. Nem lesz ettől baja?
2 éves Midea split klíma, ha ez számít.
Van ahol májustól szeptember végéig be van kapcsolva.
A termsoztát szabályozza, ha kell akkor hűt ha nem kell akkor nem hűt
Semmi baja nem lesz attól ha megy, azért van hogy használd
3-as Itthon vagyok jelenleg, és megdögölnék a 28-30 fokos házban. Nap közben 9-10-kor már bekapcsolom. Aztán este kb. 15-20 percre, amíg kiszellőztetek, és éjszakára újra be. Nem szeretem, és nem is bírom a meleget, így próbálom legfeljebb 23 fokosan tartani azt a 27 m2-es helyiséget, ahol a klíma van.
Nem találom a klíma használati útmutatóját, amiben esetleg lehet erről valamennyi infó. Azt gondolnám ezek a mai inverteres modern cuccok már bírják, de műszaki analfabétaként nehogy tévedjek, és kicsináljam szerencsétlent. Karbantartást egyébként idén májusban végeztek rajta.
"ártalmatlan műszaki kérdésen is képesek vadidegen emberek egymással VESZEKEDNI."
Mindenki a saját háza elött. Te válaszoltál a kérdésre, vagy csak magcsaholod a veszekedöket?
Kompresszor nem megy egesz nap.
A venti az meg mehet nonstop.
"Inkább az a fura nekem, hogy miért kell mennie 0-24ben?"
Hogy tud valaki ekkora nettó kreténséget kérdezni, mikor 38 fok van napok óta...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!