Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyi ideig mehet a klíma...

Mennyi ideig mehet a klíma egy huzamban?

Figyelt kérdés

Nem tudom van-e erre bármiféle korlátozás, csak felmerült a kérdés, mert napok óta szinte kikapcsolva sincs, a 24 órából kb. 20-at megy. Nem lesz ettől baja?

2 éves Midea split klíma, ha ez számít.

aug. 15. 08:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Elvileg baja nem lehet, hiszen azért van, hogy menjen. Inkább az a fura nekem, hogy miért kell mennie 0-24ben?
aug. 15. 08:54
 2/16 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Van ahol májustól szeptember végéig be van kapcsolva.

A termsoztát szabályozza, ha kell akkor hűt ha nem kell akkor nem hűt

Semmi baja nem lesz attól ha megy, azért van hogy használd

aug. 15. 08:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez a klíma, télen nyáron elég sokat megy. Semmi baja 3 éve.
aug. 15. 09:03
 4/16 A kérdező kommentje:

3-as Itthon vagyok jelenleg, és megdögölnék a 28-30 fokos házban. Nap közben 9-10-kor már bekapcsolom. Aztán este kb. 15-20 percre, amíg kiszellőztetek, és éjszakára újra be. Nem szeretem, és nem is bírom a meleget, így próbálom legfeljebb 23 fokosan tartani azt a 27 m2-es helyiséget, ahol a klíma van.

Nem találom a klíma használati útmutatóját, amiben esetleg lehet erről valamennyi infó. Azt gondolnám ezek a mai inverteres modern cuccok már bírják, de műszaki analfabétaként nehogy tévedjek, és kicsináljam szerencsétlent. Karbantartást egyébként idén májusban végeztek rajta.

aug. 15. 09:05
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak a válaszát, akik az előbb említett normális válaszolók közé tartoznak!
aug. 15. 09:08
 6/16 anonim ***** válasza:

"ártalmatlan műszaki kérdésen is képesek vadidegen emberek egymással VESZEKEDNI."

Mindenki a saját háza elött. Te válaszoltál a kérdésre, vagy csak magcsaholod a veszekedöket?

aug. 15. 10:38
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Az a jó ha egész nap megy és csak tartania kell a hőmérsékletet. Ha hagyod felmelegedni a helyiséget akkor újra teljes teljesítménnyel kell indulnia és sokat fog fogyasztani. Hagyd had menjen.
aug. 15. 10:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Kompresszor nem megy egesz nap.

A venti az meg mehet nonstop.

aug. 15. 10:48
 9/16 anonim válasza:
42%

"Inkább az a fura nekem, hogy miért kell mennie 0-24ben?"

Hogy tud valaki ekkora nettó kreténséget kérdezni, mikor 38 fok van napok óta...?

aug. 15. 10:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
aug. 15. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!