Ez a tablet jó lenne egyetemre jegyzeteléshez?
Szeptembertől kéne, laptopot nem akarok vinni mert nem vagyok valami gyors pötyögő, füzet meg rengeteg lenne. Szerintetek beruházni ilyenre jó lenne? Csak egyetemi célokra, jegyzetelésre, pdf-eket nézegetni meg ilyesmi.
Aki írja hogy 100 ezer alatt nincs jó tablet meg a lenovo szar.
Anno 50 ezerért vettem egy Samsung tabot, kb 8 éve működik, szervizbe sosem volt.
A Lenovo az egyik legjobb Táblagép és laptop gyártó, mellesleg telefonban is ott vannak rendesen. (Motorola)
Az iPadek is jók, de azoknak a tudását átlag ember nem nagyon használja ki, ha nincs más Apple eszközöd, akkor az adatátvitel nehézkes, mivel Bluetooth nincs bennük! Vagy feltöltöd egy felhőbe, vagy gépre átmásolod kábellel.
Egy szó mint száz, lenovo-t ajánlom, mint írtam fentebb nekem m10+ 3rd gen van, nagyon jó minden tekintetben, csak ajánlani tudom.
(És most jöhetnek a lepontozások :) )
"nem én venném"
Ja, akkor még nem is tudod, te tudsz-e hatékonyan jegyzetelni tabletre, csak hiszed azt, hogy az jó lesz.
...egy egyetemi előadáson nem ez a jegyzetelés:
Ha tényleg csak jegyzetelésre kell, semmi másra nem használnád, akkor esetleg egy ehhez hasonló okosfüzetet is vehetnél, sokkal olcsóbb, mint egy tablet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!