Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a tablet jó lenne egyetemre...

Ez a tablet jó lenne egyetemre jegyzeteléshez?

Figyelt kérdés

[link]

Szeptembertől kéne, laptopot nem akarok vinni mert nem vagyok valami gyors pötyögő, füzet meg rengeteg lenne. Szerintetek beruházni ilyenre jó lenne? Csak egyetemi célokra, jegyzetelésre, pdf-eket nézegetni meg ilyesmi.

aug. 8. 11:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne jó? Milyen válaszokra számítasz?
aug. 8. 11:52
 2/27 A kérdező kommentje:
nem tudom? hátha valakinek van róla személyes tapasztalata vagy valami.
aug. 8. 12:04
 3/27 anonim ***** válasza:
19%

Kb semmire nem jo. Egyetemi jegyzetelesre pont jo egy fuzet es toll.

Jegyzetelni, egy kicsit komolyabb tablet kellene, amihez van toll is

aug. 8. 12:07
 4/27 anonim ***** válasza:
#3 Fárasztó lett volna a linkre kattintani?
aug. 8. 12:13
 5/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk tényleg nem egyértelmű, mert a csomagnál nem említik, és gyártói cikkszám sincs megadva.
aug. 8. 12:15
 6/27 anonim ***** válasza:
Ezt nem ismerem, nekem Samsung Tab S7+ van. Már bőven nem vagyok egyetemista, munkához vettem kiegészítésként (grafikus), de a Samsung Notes alkalmazás nagyon jó jegyzetelésre, tényleg hasznos lett volna, ha már anno egyetemen is lett volna ilyenem. Szerintem menj be egy üzletbe, ahol ki van állítva és ki tudod próbálni!
aug. 8. 12:15
 7/27 anonim ***** válasza:

Nekem lenovo M10 plus 3rd gen van.

Ajándék tollal, tokkal kaptam. Teljesen jó, erős az akksija, szép a kijelző, nem fagyogat le. A toll is egész jó, bár a Samsung S-penje jobb szerintem.

aug. 8. 12:21
 8/27 anonim ***** válasza:
Én sosem füzetet használtam, hanem A4-es lapokat vittem magammal, amiket otthon átírtam gépre, így meg is tanultam a tartalmat. Volt olyan, hogy tudtam, ezt hiába próbálom meg a lehető legtöbb magyarázattal, kommentárral, ellátni, akkor sem tudom fél év múlva értelmezni, azt animáltam powerpointban.
aug. 8. 15:53
 9/27 anonim ***** válasza:
76%
Saját véleményem: Lenovot ne. Eddig csak gond volt velük.
aug. 8. 16:42
 10/27 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az olcsó szar kategória.
aug. 9. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!