Ez a tablet jó lenne egyetemre jegyzeteléshez?
Figyelt kérdés
Szeptembertől kéne, laptopot nem akarok vinni mert nem vagyok valami gyors pötyögő, füzet meg rengeteg lenne. Szerintetek beruházni ilyenre jó lenne? Csak egyetemi célokra, jegyzetelésre, pdf-eket nézegetni meg ilyesmi.
aug. 8. 11:48
11/27 anonim válasza:
#10 Ez egy primitív beszólás. 100 ezer Ft-ért egy tablet nem olcsó, még ha van sokkal drágább is. Talán nem a legerősebb hardver, de egyetemre jegyzetelni talán még sok is.
12/27 anonim válasza:
11 tablet szempintjából olcsónak számít. Egy jobb tablet 150-200-nál kezdődik. Vagy ha ennyi pénze van csak tabletre, akkor vegyen félévenként újat, mert ez az árkategória nem fog neki 3-4-5-6 évet kibírni az tuti.
13/27 anonim válasza:
Van fele ennyiért is. Másrészt egyáltalán nem biztos, hogy hamar tönkre fog menni, vagy akár hamarabb, mint egy iPad.
14/27 anonim válasza:
Hát....de. Ezt max egy olyan állítja, akinek életében nem volt iOs-es készüléke és mindig is Androidja volt, tehát akkor az iPad, iPhone csak szar lehet xddd elmondom neked, hogy nagyon is sokáig bírják, sőt, sokkal tovább jön rá frissítés, mint egy Androidos készülékre. Most iskolakezdési akcióban benne van, hogyha bármilyen iPad-ot veszel, mellé az 50 ezer forint értékű digitális ceruza ajandékba van. Akkor állíts ilyet, hogy egy Lenovo jobb, vagy egyenértékű egy iPaddal, ha volt már kezedben az utóbbi. De elég erős sejtésem van az iránt, hogy nem volt. Nem csak az ár a különbség a kettő között. Ha nagyon Androidos a kérdező, akkor inkább valami Samsung S szériás tabletet nézzen, Lenovoból max laptop. Tabletet ne!!!
15/27 anonim válasza:
Nem vagyok az Apple ellensége, csak a meghibásodási arányra tippeltem, de majd utánanézek.
16/27 anonim válasza:
15. Unokatesóm 2019-ben annak idején a legújabb iPadot kapta ballagására, gyógyszerész szakon van, 1 évet csúszik a diplomája, tehát jövőre végez. De még most is azt a tabletet használja.
17/27 anonim válasza:
Örülök, de nem írtam olyat, ami ezt kizárná. Csak arra céloztam, hogy mintha hallottam volna pár év után meghibásodóról is. De rendben, mondjuk ez nagyon ritka, nem tudom. Viszont te meg lenézel mindent, ami annál olcsóbb.
18/27 anonim válasza:
17 nekem volt olcsóbb készülékem is. De azok nem bírtak 4-5 évet. 2-t max.
19/27 A kérdező kommentje:
igazából jövő héten megyünk be a telekomba, egyik ismerősünk véleményét kikérdezni mégis melyik lenne jó.
nekem igazából csak jegyzetelésre kellene, bár az minden napi használatnak minősülne.
köszönöm a válaszokat!
ipadet azért nem vennék semmi képpen sem mert semmim se apple. se a telefonom, se a laptopom. akkor meg minek? a samsung tableteket drágállom, de ha esetleg lenne jó áron nekem az is megfelelne. azért néztem ezt elsősorban mert van hozzá tok és toll is, de akkor ahogyan látom nem a legélesebb kés a fiókban.
aug. 9. 21:20
20/27 anonim válasza:
Nem kell mindennek almásnak lenni hozzá. De ha szeretnéd, hogy 3-4-5-6 évet kibírjon, ne ennek az árán spórólj. Vagy vegyél fél évente újat és 6 félév után kijön 240.000 Forintra + infláció, mintha most vettél volna annyiért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!