A hideg víz hőmérséklete miatt ment tönkre a berendezés?
Üdv! Vettem egy amolyan hidrogénesvíz generátort. Eddig sima csapviz belehelyezésével működött. Harmadnapra már a hűtőszekrényből töltöttem bele hideg vizet. Ebben a melegrekordban ez érthető. Erre tönkrement. Kikapcsol a készülék pár másodperc után. Lehet ezzel elrontottam?
Van egy leírás benne, amit ide linkelet és idézek. Nem értem. Nincs megadva hogy Celzius vagy Farenheit a mértékegység. A szöveg sem érthető angolul. Idézem : "water temperature at 50 degrees c following..."
A hűtőben nem is tudom hány fok lehet. Lehet túllépte az 50F azaz 10C-t és emiatt ment tönkre? Szerintem nem volt 10 foknál hidegebb a víz [link]
Köszönöm a szíves tanácsod!😊
Ha megjavítottad, akkor ha összeöntöd a hidrogénes vizet az oxigénes ásványvízzel akkor az jó lesz az autóba benzin helyett!!!!
(Azt hiszem most fontos kiírni, hogy: ki ne próbáld!)
5@ Épp most magyaráztam el, hogy miért nincsen benne. Mert a benne van az a szabad állapotot tartalmazza ostoba. Akkor azt is mondhatnám, hogy az agyadban is vákuum van, hiszen az atom 99.999999%-ban üres. Gyerek, az oktatás csődje vagy :LOL
6@ "Ez elég zagyva kínai-angol fordítás, de gyanítom, hogy 50F/10C körüli vízre gondolnak."
Igen. Pont mert zagyva a fordítás ezért is kérdeztem meg. Több szem többet lát. Most utólag arra tippelek, ez az 50 celzisra gondolt inkább nem a hidegre. Ha nem írnak mértékegységet többnyire a legegyszerűbbre gondolvan vagy az általánosra.
" Szerintem nem az a pár fok különbség volt a baja, de ki tudja?"
Már rájöttem. Nem töltöttem fel. :XD
Már mindegy amire leesett vissza is küldtem
" Amúgy ennek mi értelme?"
A szervezetet egészségesen tartja. Ha megiszod több aktív oxigén keletkezik és olyan szervekhez is jobban elér amihez esélye sincsen
" Honnan tudod, hogy működik, már amikor, azon kívül, hogy áram alatt van?"
Látom a működését. Van egy sajátos mechanizmusa. Fent van a neten lesd meg. Nekem az oxigénes víz is bevált. Ma is iszom évtizedek óta. Alig is örexek
8@ "Az ilyenek miatt lehet minden szart eladni és gyártani!!!"
Ezt cáfolom. A pulzáló mágnesterápiát is kipróbáltam megvétel előtt. Leteszteltem oximéterrel is. Működik. Oxigénes vizet máig iszom. Nagyon jó!
Van ami viszont teljesen hatástalan vagy kárt tesz a szervezetemben : a gyógyszer. Így letettem 😅
11@ "Ha megjavítottad, akkor ha összeöntöd a hidrogénes vizet az oxigénes ásványvízzel akkor az jó lesz az autóba benzin helyett!!!!"
Kipróbáltam. Van oxigénes vizem is. Nem rekonbinálódnak
Azért a baromságnak is van határa. Kár, hogy semmilyen pozitív hatása nincs a szervezetre, vagyis nem több, mint a sima víznek, csapvíznek.
"A szervezetet egészségesen tartja. Ha megiszod több aktív oxigén keletkezik és olyan szervekhez is jobban elér amihez esélye sincsen"
Mert létezik nem aktív? Hogy keletkezik aktív oxigén a szervezetben? Gyomorból nem jut el a sejtekhez az oxigén sehogy.
Mert hülyeségeket beszélsz, azért. Minden vízben van oxigén és hidrogén, ergo ittam, ráadásul az oxigén nem is oldódik jól vízben, tehát ha kinyitsz egy ilyen palackot, a felesleges oxigén simán eltávozik, gyomorból meg az oxigént nem tudja semmi sem felvenni, nem hasznosul.
Viszont mondok én valamit: 1 perc légzéssel nagyjából 525 mg oxigént viszel be, egy liter víz pedig átlagosan 7,5-8 mg oxigént tartalmaz, ehhez percenként úgy 65-70 liter vizet kellene meginnod. Ergo több mélyet lélegzel és meg van oldva, máris eljut az oxigén a szervekhez.
18@ Ez amit leírtam így van. Fizikus vagyok.
"Minden vízben van oxigén és hidrogén, "
Nincsen. A víz molekula összetevője. Az hogy van benne oxigén azt jelentené, hogy nem molekuláris összetevő szintjén van benne. Nem gondolkoztál el azén, hogy miért nem mondják, hogy radioaktív sugárzás is van a vízben? Tudniillik elektron van a vízben szerinted ugye? Nem is kevés. De nem generál radioaktivitást. Ugyanígy amikor vizet iszol nem hidrogént meg oxigént iszol, hanem víz molekulát....
"ergo ittam"
Egy pohárral? Tudod ez édeskevés....Én évtizedek óta iszom, így töppet többet tudok róla
"ráadásul az oxigén nem is oldódik jól vízben,"
Tudod milyen szépen oldódik benne? Kár hogy nem láttad....
"tehát ha kinyitsz egy ilyen palackot, a felesleges oxigén simán eltávozik,"
Nem távozik el semmi. Minden másnap kinyitok egy ilyen palackot. Te is megteheted. Elvileg ittűl ilyet, tehát tapasztalnod kellett hogy nem távozik el onnan semmi
"gyomorból meg az oxigént nem tudja semmi sem felvenni, nem hasznosul."
Nagyon szépen hasznosul. Érzem a hatását. Eljut más életfontosságú szervez is olyan szinten, amire a lélegzéssel esélytelen lenne
"1 perc légzéssel nagyjából 525 mg oxigént viszel be, egy liter víz pedig átlagosan 7,5-8 mg oxigént tartalmaz, ehhez percenként úgy 65-70 liter vizet kellene meginnod. Ergo több mélyet lélegzel és meg van oldva, máris eljut az oxigén a szervekhez."
A lélegzettel nem a gyomorba kerül az oxigén. Az hogy te lélegzel teljesen más. Ami a gyomorba kerül aktív oxigénként az képes olyan létfontosságú szervekhez eljutni, amihez és amilyen mértékben lélegzéssel nem is lehetne. Pl az agyhoz is. Próbáld ki. Igyál úgy egy hónapig meglátod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!