A hideg víz hőmérséklete miatt ment tönkre a berendezés?
Üdv! Vettem egy amolyan hidrogénesvíz generátort. Eddig sima csapviz belehelyezésével működött. Harmadnapra már a hűtőszekrényből töltöttem bele hideg vizet. Ebben a melegrekordban ez érthető. Erre tönkrement. Kikapcsol a készülék pár másodperc után. Lehet ezzel elrontottam?
Van egy leírás benne, amit ide linkelet és idézek. Nem értem. Nincs megadva hogy Celzius vagy Farenheit a mértékegység. A szöveg sem érthető angolul. Idézem : "water temperature at 50 degrees c following..."
A hűtőben nem is tudom hány fok lehet. Lehet túllépte az 50F azaz 10C-t és emiatt ment tönkre? Szerintem nem volt 10 foknál hidegebb a víz [link]
Köszönöm a szíves tanácsod!😊
"hidrogénesvíz generátort."
Milyen a hidrogénmentes víz?
Mint minden víz. Nincsenek benne kötött hidrogénatomok.
Köszi. A fordításom jó lenne? Nem lehet 50F-nél hidegebb vizet beletölteni?
"Mint minden víz."
Tehát a csapvízben nincs hidrogén?
Most ezen hosszan tudnék magyarázni, lehet később meg is teszem. Most kérem válaszolj a kérdésemre. Jó a fordításom? Mert szerintem nem egyértelmű
A csapvízben nincsen hidrogén. Ez ugyanolyan kérdés, mint hogy nincs ráadoaktív anyag sem benne, mert ugye az elektron a bétasugárzást jelenti és habár van benne megkötve eletron, de nem szabadon van. Ugyanígy a hidrogén sincsen a vízben, mert az a víz molekula része. Viszont ezzel a kutyüvel ami most tökrement lehet hidrogént beletenni
"A csapvízben nincsen hidrogén."
Hölgyeim és uraim - az oktatás csődje. Fogadd gratulációmat.
"Nincs megadva hogy Celzius vagy Farenheit"
"water temperature at 50 degrees c following..."
Szerinted a c mi lehet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!