Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a klíma elég egy 20nm-es...

Ez a klíma elég egy 20nm-es szobába?

Figyelt kérdés

Valamint szerintetek megbízható oldal lehet?

[link]

jún. 12. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem kéne gondot okozzon neki. A honlapról nem tudok mit mondani, ne utalj előre, csak utánvét, akkor túl nagy baj nem lehet.
jún. 12. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Elég, amennyiben nem 4 méter a belmagasságod, ugyanis ebben az esetben légköbméterben kell kalkulálni.

Persze feltételezem hogy egy normál 2,4-2,8 méteres belmagasságról beszélünk, ebben az esetben elég oda az a klíma.

A kontaktorral nincs semmi gond, én egy HMV indirekt tárolót rendeltem tőlük a kondenzációs kazánomhoz.

jún. 12. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

#2 - az hülyeség, hogy légköbméterben meg négyzetméterben kell kalkulálni. Aki ilyesmiket ír, az az alapokkal sincs tisztában.

Mindig csak a helyiség hőszigetelő készsége számít!

jún. 12. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kettes, te nem vagy tisztában egyáltalán az alapokkal és a fizikával, ugyanis a hőszigetelés ismeretében tudod kiszámolni hogy mekkora teljesítmény szükséges légköbméterenként.

Azért nem bonyolítottam túl a dolgot a kérdező számára, mert valószínűsíthető hogy a jó magyar valóságnak megfelelő házban él, 30-és 70watt/légköbméter körüli veszteségi teljesítménnyel.

jún. 12. 19:54
 5/8 A kérdező kommentje:

4#

Annyit tudok, hogy maga a panel az régi, de a lakás az teljes felújításon esett át, hőszigetelt álmennyezet a plafon (ilyen akusztikus gipszkarton), szigetelt ablakkal. 2. emeleti lakás. Csak hűtésre fog kelleni fűteni gázzal fűtünk. A belmagasság 2,5M

Köszi mindenkinek a válaszokat 💜

jún. 12. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak hűtésre fog kelleni fűteni gázzal fűtünk. "

Van amikor a klímával gazdaságosabb, ha nincs nagy hideg, ősszel és tavasszal.

jún. 13. 07:23
 7/8 A kérdező kommentje:
6# igen tudom mondta a szerelő is. De kertes házban nőttem fel ahol kandallóval fűtöttünk. Így nagyon megszoktam a fának a melegét és nekem a klíma melege egyáltalán nem olyan nem kellemes meleg. Ezért ragaszkodom a gázhoz ha már kandalló nem lehet.
jún. 13. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Mióta van többféle meleg? Csak nem nyílt lángon égeted a gázt a laktérben, mert úgy szoktad meg anno az indiánok közt?

😆😂🤣

jún. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!