Ez a klíma elég egy 20nm-es szobába?
Elég, amennyiben nem 4 méter a belmagasságod, ugyanis ebben az esetben légköbméterben kell kalkulálni.
Persze feltételezem hogy egy normál 2,4-2,8 méteres belmagasságról beszélünk, ebben az esetben elég oda az a klíma.
A kontaktorral nincs semmi gond, én egy HMV indirekt tárolót rendeltem tőlük a kondenzációs kazánomhoz.
#2 - az hülyeség, hogy légköbméterben meg négyzetméterben kell kalkulálni. Aki ilyesmiket ír, az az alapokkal sincs tisztában.
Mindig csak a helyiség hőszigetelő készsége számít!
Kedves kettes, te nem vagy tisztában egyáltalán az alapokkal és a fizikával, ugyanis a hőszigetelés ismeretében tudod kiszámolni hogy mekkora teljesítmény szükséges légköbméterenként.
Azért nem bonyolítottam túl a dolgot a kérdező számára, mert valószínűsíthető hogy a jó magyar valóságnak megfelelő házban él, 30-és 70watt/légköbméter körüli veszteségi teljesítménnyel.
4#
Annyit tudok, hogy maga a panel az régi, de a lakás az teljes felújításon esett át, hőszigetelt álmennyezet a plafon (ilyen akusztikus gipszkarton), szigetelt ablakkal. 2. emeleti lakás. Csak hűtésre fog kelleni fűteni gázzal fűtünk. A belmagasság 2,5M
Köszi mindenkinek a válaszokat 💜
"Csak hűtésre fog kelleni fűteni gázzal fűtünk. "
Van amikor a klímával gazdaságosabb, ha nincs nagy hideg, ősszel és tavasszal.
Mióta van többféle meleg? Csak nem nyílt lángon égeted a gázt a laktérben, mert úgy szoktad meg anno az indiánok közt?
😆😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!