Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik típusú klímát ajánljáto...

Anti007 kérdése:

Melyik típusú klímát ajánljátok (otthon háló szobába szeretnék fűteni vele - illetve hűzés is) ami mellett lehet tv-t nézni, aludni, nem hangos...???

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 07:03
 1/3 anonim válasza:
100%
Szia én a TCL márka TAC-12CHSD/XA41 típust, ha 40 nm-nél nem nagyobb a szoba, lakás, akkor bőven elég.Ez egy 3,4 Kw-os klíma hűtésnél A++ fűtésnél A+ kategóriás. És, mobilról wifiről is vezérelhető, tehát mire hazaérsz, meleg, vagy hideg van, ahogy beállítod. Nekem nemrég szerelték szereléssel volt 230 ezer.
2021. dec. 9. 07:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi Greet vettünk, nagyon szuper!
2021. dec. 9. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A nem hangos dolog leginkább azon múlik, hogy mekkora fokozaton működik és mekkora a hőmérséklet különbség. Nekünk 2 Midea klímánk van, nyáronha kint 40 fok van és bent 26 fokra állítjuk a klímát, már akkor is magasabb fordulatszámon üzemel, de még elviselhető sztem. Alap járaton monjuk 30 fok kint 24 bent alig hallható. Ugyan ez a fűtéssel, 0 fok kint 20 bent még nem probléma, -10 már igen. :)
2021. dec. 9. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!