A LEDek érzékenyek a NEM sinusos 12V > 220V -os inverterre vagy mindegy nekik?
Ki akarom a karácsonyi ledfüzért, de ez a hosszú 50-100 m-es típus csak 220V-os kivitelben van.
Eddig is megoldottam a sima ízzót az autóakkuról transverterrel, de csak egy snassz olcsó típus, viszont úgy tudom, a sima ízzónak tök mindegy, ha nem teljesen sinusos. És nem is ment tönkre. Viszont pl laptop töltőt már kinyírt kettőt, és mondták, hogy egyes eszközökhöz csakis tiszta sinusos transverter jó.
A LED-ek hogy vannak ezzel? Tönkremennek, ha nem tisztán sinusos 220-at kapnak vagy mindegy nekik? azaz igazából a vezérlőegység kapja a 220-at, de fogalmam sincs, abban mi van és mennyi érzékeny erre.
Mert amúgy jó lenne, hiszen alig van fogyasztása, szóval az autóakkuról elmegy bőven heteket a 100m-es is.
Valaki ismeri esetleg?
ja meg azt írod, a latop tápnak, a kapcsolóüzeműknek mindegy a jel alakja.
hát ... nekem eddig 2 vadi új laptop tápot kinyírt, előtte még használtam hálózatról, szóval szerintem biztosra vehető, hogy az tette.
na meg nyáron campingezésnél sok egyéb dolgot, főleg kisebb elektronikákat, pl elektromos fogkefe töltőjét.
szóval akkor vmit nem értek itt. vagy kisprórolták az anyagot ezekből a tápokból, persze az is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!