Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megbízható az Alza? Mik a...

Megbízható az Alza? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni 3 terméket onnan. Egy laptopot, hozzá egy külső SSD-t, és egy mobiltelefont. Az előbbieket magamnak, az utóbbit pedig majd szülinapi ajándékként egy családtagomnak, mert már úgy küszköd a kis IPhone 7-esével, hogy rossz nézni. Rossz a töltő port, az akkumulátor még a gyári benne, a felső hangszóró sem jó már rajta, ami el tud romolni egy telefonon, az az elmúlt 5 évben elromlott rajta :)

De ha ott vásárolok, akkor nem fogok pórul járni? Az Emaggal sajnos rossz tapasztalataim vannak, ott semmiképp nem szeretnék vásárolni többé, viszont az alzánál még soha nem vásároltam, csak majdnem, de végül az elmaradt. Milyen gyorsan szállítanak ki mondjuk Debrecenbe? A panaszkezeléshez hogy állnak probléma esetén? És ami a legfontosabb: Megbízható termékeket árulnak, nem másolatokat? (Bár gondolom nem). Csak azért kérdezem, mert nem kevés pénzt tervezek náluk hagyni jelenleg, már ki is választottam a termékeket, amiket szeretnék venni, már csak a rendelést kellene leadni.

2023. aug. 9. 20:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én nem mernék bontott terméket venni, ugyanis simán lehet az is, hogy valamilyen rejtett hiba fölött elsiklanak a bevizsgálók.

2023. aug. 11. 15:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A rejtett hiba vagy 14 napon belül előjön, vagy van rá 2-3 év garancia, tehát nem fog kár érni. Én ennyire nem parázok.

Mindenesetre sok sikert a vásárláshoz és maradjon a gyári csomagolás.

2023. aug. 11. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!