Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az ilyen Li-akkukba szoktak...

Az ilyen Li-akkukba szoktak tenni rövidzár elleni védelmet?

Figyelt kérdés

Mert pont ilyen 8,4V-os kell nekem, csak más csatlakozót kell forrasztanom a végére.

Közben meg szerintem majdnem elkerülhetetlen, hogy esetleg összeér a két szál.

Mi a tapasztalatotok? kösz

[link]

2023. júl. 5. 19:13
1 2 3
 21/21 Szirty ***** válasza:

"persze, az Aliexpressben én se bízok, nagyrészt szemét minden"

Én arra céloztam hogy a webshopokra jellemző hogy hiányos vagy téves információt, műszaki adatot közölnek egy termékkel kapcsolatban.

Nem arról van szó hogy amit ott veszel az rossz minőségű...

Az is előfordul hogy a kirakott képeken nem is az a termék szerepel amiről a szöveg szól. Néha oda is írják, hogy a kép csak illusztráció (ami akár azt is jelentheti hogy köze sincs a termékhez).

"de most akkor ez a PCB végül is azt jelenti vagy sem?"

PCB azt jelenti hogy nyomtatott áramkör.

A képekből (ami "illusztráció" is lehet :) az derül ki hogy abban valószínűleg nincs semmiféle PCB. Legalábbis látható jele nincs hogy lenne.

2023. júl. 6. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!