Emagon rendeltem valamit 10k Ft ért már jó pár napja várom eddig semmi és most találtam olyan kommenteket hogy senkinek nem jött meg árverés az egész, Mit tegyek ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 09:50
1/10 anonim válasza:
Emag elég megbízható pedig, mit rendeltél?
2/10 Morzsi007 válasza:
Több mindent rendeltem már onnan. Volt, hogy több hetet kellett várnom egy termékre, bár ezt jelezték is.
3/10 anonim válasza:
Sose volt még vele gondom, mindig akkor jött, amire ígérték.
Nem lehet, hogy nem ők forgalmazzák, hanem meg kell várni, míg partnertől megérkezik?
4/10 anonim válasza:
Ha az Emagon rendelted, akkor SZERINTEM nem lesz gond.
De manapság rengeteg a CSALÓ weboldal, amelyek ismert áruházak logóit (így az EMAGét is), layoutját használják.
5/10 anonim válasza:
Elég meglepő lenne, ha az emag csalás lenne.
6/10 A kérdező kommentje:
A termék :
Jah és nem mondtam hogy romániában élek .
Nekem eddig mindenem megjött de itt még rendes kiszállási dátumot se kaptam és a többi komment ami agasztó
2023. jún. 23. 06:13
7/10 anonim válasza:
Oda van írva, nem az emag cucca, másik cégtől jön, mindig lassabb.
8/10 anonim válasza:
Megrendeli úgy, hogy el sem olvassa rendesen, basszus...
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor meg fog érkezni?
2023. jún. 24. 00:40
10/10 anonim válasza:
Görgessél lefelé, ott lejjebb vannak a vélemények. Lapozni is lehet több, mint 100 oldalon! Olvasd el figyelmesen azt a sok valós véleményt és mérlegelj, érdemes-e rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!