Mitől csinálja ezt a telefonom?
Sziasztok. 5 napot volt szervízben a telefonom képernyő cserén a múlthéten. Aztán pár napja történt valami furcsa dolog. Hirtelen a képernyő magától elkezdett működni. Kikapcsolta az internetet, bekapcsolta a repülőgép módot, képernyőképet csinált, belépést az email-Heim közé, a naptárban dátumot állított be stb. Nagyon ijesztő volt. Nem volt semmi irányításom a telefon felett mert nem érzékelte mit csináltam . Annyit tehettem hogy meg nyomtam a leoldó gombot és amikor újra bakapcsoltam minden rendben volt.
Ma egy pár perce ugyan ez megtörtént. Manjnem ugyan azokat a dolgokat tette.
A képernyőt nem érte víz szóval nem amiatt történhetett.
Nem értek nagyon az elektronika eszközökhöz szóval fogalmam sincs mi okozza ezt.
Vigyem el újra a szervízbe és kérdezzem meg őket?
Az is lehetséges hogy átvertek ott és valamit tettek a telefonommal? (habár ezt kétlem)
Köszönöm előre is a válaszokat. (ha van helyesírási hiba, elnézést)
Vagy digitizer hiba, vagy vírus.
Először futtass a telefonon egy malwarebytes-t, utána ha nem jó, akkor vissza a szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!