Létezik olyan eszköz vagy villanyóra, ami egy irányba engedi folyni az áramot?
Arra vagyok kiváncsi, hogy létezik-e olyan villanyóra, ami csak egy irányba méri az áramfogyasztást és folyni is egy irányba engedi az elektromosságot? Például ha napelemet bekötnék akkor megoldható-e hogy a hálózatba ne engedje kimenni a termelt elektromosságot.
Az is jó ha a villanyóra után de a háztartás elektromos rendszere előtt (tehát közvetlen a villanyóra után bármilyen fogyasztó előtt) egy olyan eszköz beszerelhető, ami csak a villanyóra irányából engedi folyni az áramot, de a villanyóra irányába nem. Szóval vannak ilyenek? Ha igen mik ezek, hogy hívják ezeket és esetleg tudtok e linkelni párat?
"Létezik olyan eszköz vagy villanyóra, ami egy irányba engedi folyni az áramot?"
Még nem találták fel.
"Sajnos én nem tanultam ilyen bonyolult szakmát, így továbbra se értem."
Hát, nézd, a szakmát én nem fogom megtanítani itt neked, az biztos, mert az egy két-három éves periódus lenne. Azt megtettem a kedvedért, hogy a legegyszerűbb feladatot ezzel kapcsolatban átrajzoltam power pointba, mert az eredeti régi példatár már nagyon ócskán volt látható, itt látszik, hogy az ellenálláson több laposelem hajt át áramot, és bizony mivel az egyik elem fordítva van bekötve, az ellenkező irányba, azaz az ellenkező irányba menő áram lecsap az eredőből. Még akkor is, ha akárhány almád van.
"Még nem találták fel."
Olvass vissza te bánat! :D
"Ennél bonyolultabban nem érdemes itt magyarázni"
Látom, továbbra sem érted. Ez nem helyes állítás. Csak ez a baj vele. :D A funkcionális analfabéta fogalmát meg próbáld meg egyszer majd megérteni. :D
Igen. Az befele fog jönni és nem kifele és befele egyszerre.
Én is azt írtam, te csigavelejű. :D Nem azt írtam, hogy a 6 A megy kifele és befele is. :D hanem azt, hogy a 10 megy be, és a 4 megy kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!