Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor? (Lent)

Mit csináljak ilyenkor? (Lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy iPhone 11-em és még amikor vettem a telót akkor vettem hozzá egy vezetékes fülhallgatót direkt iPhone telefonhoz. Csak annak ott ahol beleszúrom a telefonba és az alatti részénél lett vele valami így már nem jó neki a kapcsolódása vagy mi. Mert így mát olyan furán szól ha megmozgatom a kezem esetleg amivel tartom a telefont. De ha mozdulatlanul van akkor nincs vele olyan nagy baj, na de nem is ez a lényeg. Hanem az hogy vettem egy újat, pont ilyet. És amikor először beleszúrtam a telefonba akkor ki írt valamit de már pontosan nem emlékszem rá. De kettő lehetőség közül kellett választani az egyik az volt hogy: egyéb eszköz, a másik meg: fejhallgató. Hát én azt nyomtam meg hogy fejhallgató mert nem nagyon értettem ami felette volt írva. És most így ahogy az új fülhallgatómmal hallgatom a zenét olyan máshogy szól mint a régi fülhallgatóm szólt(de nem azért szól az új fülhallgatóm kicsit máshogy mint a régi mert hibás). És nekem a régi fülhallgatóm hangja vagy hogy mondjam jobban tetszett. Az új fülhallgatóm hangja se annyira rossz de a nem az lehet a baj hogy nem azt nyomtam meg amikor választani kellett hogy: egyéb eszközök? Vagy nem lehet valahogy másra állítani az újnak a hangját?

Remélem érthetően leírtam. Köszi szépen előre is!

2023. jún. 13. 13:22
 1/1 anonim ***** válasza:
biztos nem azért szól másképp mert nem jó lehetőséget választottál. jól csináltad hogy a fejhallgatót választottad a két lehetőség közül. nekem nem szokott ilyen lehetőségeket felkínálni. hol vetted? lehet hogy az új is hibás ha furán szól. van garancia? lehet hogy cserélnék is. lehet, hogy csak újabb hibás darabot fogtál ki. sajnos ilyen is lehet. esetleg a beállításokban a ,,hangok" pontnál tudnád állítani ha lehet
2023. jún. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!