Mit csináljak ilyenkor? (Lent)
Szóval van egy iPhone 11-em és még amikor vettem a telót akkor vettem hozzá egy vezetékes fülhallgatót direkt iPhone telefonhoz. Csak annak ott ahol beleszúrom a telefonba és az alatti részénél lett vele valami így már nem jó neki a kapcsolódása vagy mi. Mert így mát olyan furán szól ha megmozgatom a kezem esetleg amivel tartom a telefont. De ha mozdulatlanul van akkor nincs vele olyan nagy baj, na de nem is ez a lényeg. Hanem az hogy vettem egy újat, pont ilyet. És amikor először beleszúrtam a telefonba akkor ki írt valamit de már pontosan nem emlékszem rá. De kettő lehetőség közül kellett választani az egyik az volt hogy: egyéb eszköz, a másik meg: fejhallgató. Hát én azt nyomtam meg hogy fejhallgató mert nem nagyon értettem ami felette volt írva. És most így ahogy az új fülhallgatómmal hallgatom a zenét olyan máshogy szól mint a régi fülhallgatóm szólt(de nem azért szól az új fülhallgatóm kicsit máshogy mint a régi mert hibás). És nekem a régi fülhallgatóm hangja vagy hogy mondjam jobban tetszett. Az új fülhallgatóm hangja se annyira rossz de a nem az lehet a baj hogy nem azt nyomtam meg amikor választani kellett hogy: egyéb eszközök? Vagy nem lehet valahogy másra állítani az újnak a hangját?
Remélem érthetően leírtam. Köszi szépen előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!