Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Betötött laptop display. Mit...

Betötött laptop display. Mit csináljak? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap nagyon felidegesítettek, ezért a hülye fejemmel a laptopomon vezettem le a dühömet úgy hogy megszorítottam a displayt a bal felső sarokban, ezáltal betörött (de csak a display bal fele)... Tudom, hogyha javítóhoz vinném, az 45,000-50,000 Ft-ba fájna, az viszont nagyon sok pénz (kinek hogy, nekem mondjuk igen)...Lehet hogy ez noob kérdés lesz, de lehet hogy nem is fog kelleni kicserélni az egész displayt ha csak a bal felső sarok néz ki etikátlanul? Nem lehet vmi mást csinálni vele, hogy olcsóbban jöjjek ki az egészből? Válaszaitokat előre köszönöm :)

#képernyő #display #laptop #betörött display
2015. márc. 28. 09:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzá kell, hogy tegyem, hogy a display kb. 15 %-a nem látható..
2015. márc. 28. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki kell cserélni az egészet.
2015. márc. 28. 09:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Úhhh.. Kösz szépen a válaszodat
2015. márc. 28. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerviz, viszont szerintem epp annyiba nem kellene keruljon szerintem. Persze modellfuggo a dolog.
2015. márc. 28. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!