Szeretnék egy konnektornak külön biztosítékot. Szerintetek hogyan csináljam? Lent!
Üdv. Van egy konnektorom, aminek szeretnék egy külön biztosítékot bekötni. (Ha a műhelyben valami zárlatos ne mindjárt a ház főbiztosítékát vágja ki)
Van ugye az olvadóbiztosíték foglalatom. Annak az egyik végére rákötöttem a fázis kábelt (piros), a másik végéből pedig szintén piros kábelt belekötöttem a konnektor egyik részére. A kék (0) az egyenesen megy a konnektor másik részébe. Ha ez így jó, akkor csak egyetlen kérdésem lenne: Milyen olvadóbiztosítót rakjak bele, ami elbírt 3 darab 100w-os villanykörtét, meg egy köszörűgépet. (néha több dolog is volna csatlakoztatva) pl. fúró...
A feszültség 230V.
Milyen olvadóbiztosítót vegyek?
Üdv.
Kismegszakítókból külön van a kültéri és a beltéri? Mert ez nekem kint volna egy biztosítékdobozban. A hidegben is rendesen működne?
Olyan alapvető hiányosságok vannak itt, hogy jobb ha nem nyúlsz hozzá.
A piros vezeték soha nem volt fázis! Régen a piros szín a védővezető jelölése volt. Semmi esetre se használd mint fázist. A Fázis fekete, vagy barna lehet.
A másik probléma, hogy ha csak azt akarod, hogy rövidzárlat esetén ne menjen ki a ház fő olvadója/kismegszakítója, akkor bele se kezdj. Simán előfordulhat, hogy az összes kiég/leold.
Harmadrészt suszter maradjon a kaptafánál. Amihez nem értesz, ahhoz ne nyúlj. Ez nem egy konnektorcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!