Tul hosszu a kerdesem, ezert van lent. A lenti szovegnek a kerdeset ujra bemasolom, csak hogy elfogadja ezt es bebirjam mar kuldeni: mit csinaljak? (A trollok keruljenek *mosolygos smiley* es *vigyorgo smiley*)
Figyelt kérdés
Szeretném letölteni a laptopomra a Sims 3-at, de nagyon nagy helyet foglal, es a laptopot nagyon lelassitja. Megkerdeztem az egyik ismerosom, mondta, hogy erosebb laptop kell, de lehetetlen mivel mindig kijonnek erosebb es erosebb laptopok, es ha megvennek egy gyorsat, egy ev utan kijonne egy jobb. Es az enyem ujra gyenge lesz. Arra is gondoltam, hogy szamitogepre telepitem a Sims-et, de eleg kicsi a szobam, nem ferne el. Ezert maradnek a laptopnal, de mint mondtam a problemam meg marad: tul nagy a jatek es lelassitja a gepem. Nem nagyon ertek a laptopokhoz, de azert hallottam, hogy mik a rossz markak. Pl. Lenovo, asus, acer. (Nekem igy mondtak). Nekem hp-m van. Mit csinaljak?2015. aug. 12. 23:42
1/2 szántóvető válasza:
hány éves laptopod van?a sims 3 bármilyen belépőszintű laptopom elfut amit manapság árulnak.talán csak a memóriát kéne bővítened.leírod a géped specifikációit?hp630?
"de azert hallottam, hogy mik a rossz markak. Pl. Lenovo, asus, acer."-ez totál hülyeség,ilyeneket ne higgy el.
2/2 anonim válasza:
Na tudod mikor rossz az Asus te g*chy! Legjobb tableteket csinálja és asus a világ egyik legerősebb gaming laptopja!!!
A kérdésre válaszolva ha fél milláért veszel laptopot az kb. Olyan erős mint 200 ért egy asztali de az legalább 4 évig erős marad. Pl. Van egx 9 éves Fujitsu Siemens E8110 ünk. Win 8 al REPESZT MINT AZ ÁLLAT. pedig 9 éves. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!