Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kihez lehet fordulni, ha...

Kihez lehet fordulni, ha nincs elérhető szolgáltatás?

Figyelt kérdés
Veresegyház központjában vettünk lakást tavaly, és őszintén szólva eszünkbe sem jutott, hogy esetleg nem lesz vezetékes internet és tv szolgáltatónk, pedig mint kiderült, ez a helyzet. Igencsak meglepődtünk, hogy ez 2023-ban még létező probléma lehet, úgy, hogy egy városközpontban vagyunk, nem két szénabála közt a világ végén az erdőben. Az utcában mindkét mellettünk lévő társasházban van szolgáltató, Digi és Telekom, mi vagyunk középen, de mindkettő azt mondja, hogy a mi házunkhoz már hálózatfejlesztés kell, és az nincs a terveik közt. Ilyenkor mit lehet tenni, hová lehet fordulni? Nyilván fogyasztóvédelemhez gondolom nem, de milyen olyan szerv van (ha van egyáltalán), ahol esetleg utána tudnának nézni? Feltételezem, a szolgáltatókat nem lehet kötelezni semmire... járt már valaki így?
2023. jún. 12. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

"Ilyenkor mit lehet tenni, hová lehet fordulni?"

Leginkább beletörődni kell. És legközelebb előre megnézni a lehetőségeket.

2023. jún. 12. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem nézel másik ajánlatokat? Nem csak vezetékes net és tv szolgáltatás létezik...

Ti egyedül nem fogtok semmit elérni, nem fognak egy teljes új hálózatot felhúzni, az több milliárd forint lenne.

Én egy falu szőlőhegyén lakok, de van netem és tv-m is, minden gond nélkül, nyilván egyik sem vezetékes.

2023. jún. 12. 14:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Van otthoni mobilinternet a Yettel-től, de elég gyatra a sebesség, home office-hoz használhatatlan sajnos. A streaming szolgáltatók is alig jönnek be, pedig elvileg korlátlan lenne az internet, csak a sebességgel vannak gondok, ami vezetékessel nem lenne. Egyébként nem kerülne milliárdokba, pár milliós tételt mondtak a telekomnál, mert nem teljesen új hálózat kellene, csak továbbhúzni a meglévőt, de arra sincs jelenleg tervük :(
2023. jún. 12. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez érdekes, mert nálam elég gyors 4G-s mobilnet van, simán nézek filmeket, nem akadozik meg semmi, az tény hogy még így is lassabb mint városban, de azért mindenre jó.

Én most vodafone-nál vagyok, szintén korlátlan mobilnet.

2023. jún. 12. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:

És csak ti laktok abban a házban? Nincs senki más? Azért ha 8-10 végpont lenne, akkor megcsinálnák a fejlesztést.

Úgy tudom vezetékes telefont kötelességük bekötni, mert közszolgáltatás, meg kéne ezt játszani esetleg, hogy kértek vezetékes telefont.

2023. jún. 12. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is hasonló cipőben vagyunk, 10 megás netért fizetek 7ezer ft-ot, mert nincs más 😁 De két házzal arrébb 1 gigabites net van.
2023. jún. 12. 23:15
 7/7 A kérdező kommentje:
9-en lakunk a házban, mindannyian szeretnénk szolgáltatást, alá is írtuk, de így is azt mondják, hogy nem fognak fejleszteni. Köszi a tippet a telefonra, utánanézek!
2023. jún. 14. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!