Mit tehetnék, ha elutaztam és nem hoztam magammal a laptopom töltőadapterét?
Igazából teljesen mindegy milyen ok sodort ebbe a helyzetbe, a lehetőségeiden amiket felsoroltam ezen nem nagyon változtat.
Ha nem bíznék a bolti eladók szakértelmében, akkor vásárlás előtt utána néznék milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik a gyári adapter.
Fontos adat a teljesítménye (vagy a kimenő áram) és a feszültség.
A teljesítmény (és az áram is) lehet nagyobb, de kisebb nem. A feszültségnek pontosan ugyanannyinak kell lennie.
Ezzel az információval mennék vásárolni a laptoppal együtt.
Amikor az eladó ajánl egy típust, megnézném ezeket az adatokat. Ha megfelel, akkor kipróbálnám a laptoppal a helyszínen.
Néhány gyártónál (pl. Dell) bizonyos készülékei kommunikálnak is az adapterrel és a szerinte nem megfelelővel nem hajlandó tölteni.
Ha minden zöld, akkor megvenném.
Persze ezután még mindig nem zárható ki hogy az adapter nem túl jó minőség (mondjuk a márka beszédes lehet) és hamar tönkremegy, de ki mondta hogy az élet könnyű?
"Kedves szuperintelligens hozzászólók!"
Ez a különbség a civilizáció és országunk között. Más helyeken a jogos észrevételeket nem utasítják vissza felfújt lángosképpel. Ami jogos, azt le kell nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!