Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha elutaztam és...

Mit tehetnék, ha elutaztam és nem hoztam magammal a laptopom töltőadapterét?

Figyelt kérdés
Sajnos dolgoznom kéne a laptopról.Kerestem a neten töltőadaptert, de csak napok múlva tudnák kiszállítani.
2023. máj. 29. 13:46
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Szarvashiba... Hogy lehet otthon hagyni ha a laptopot eltetted?!
2023. máj. 29. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Még lehet, hogy a winchestert is kivette belőle, hogy megzsírozza, aztán az sincs benne.
2023. máj. 29. 21:46
 13/16 anonim válasza:
54%
Az lehet!
2023. máj. 29. 21:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves szuperintelligens hozzászólók! (Tisztelet a kivételnek) Néhány éve tönkrement egy korábbi laptopom töltőadaptere, akkor 2 db nem hozzá való töltőt sóztak rám 2 különböző számítástechnikai üzletben (igen, ott volt a laptopom és igen állították, hogy ez jó lesz hozzá). De ez már csak a sokadik üzletben volt, mert a 2 másik üzletből elküldtek, hogy nem árulnak külön adaptert. Értelemszerűen felmerült bennem, hogy újat veszek most is, de mit tehetnék, ha az üzletben dolgozó, akinek ez a munkája sem ért hozzá?Feltételeztem itt lesz olyan lángelme aki valami hasznos tippet tud mondani. Kedves "hogy lehet otthon hagyni-k"! Ti még biztos nem hagytatok otthon soha semmit...Szívemből kívánom, hogy egyszer akkor tapasztaljátok meg ezt a kellemes érzést.
2023. máj. 30. 10:15
 15/16 Szirty ***** válasza:
100%

Igazából teljesen mindegy milyen ok sodort ebbe a helyzetbe, a lehetőségeiden amiket felsoroltam ezen nem nagyon változtat.

Ha nem bíznék a bolti eladók szakértelmében, akkor vásárlás előtt utána néznék milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik a gyári adapter.

Fontos adat a teljesítménye (vagy a kimenő áram) és a feszültség.

A teljesítmény (és az áram is) lehet nagyobb, de kisebb nem. A feszültségnek pontosan ugyanannyinak kell lennie.

Ezzel az információval mennék vásárolni a laptoppal együtt.

Amikor az eladó ajánl egy típust, megnézném ezeket az adatokat. Ha megfelel, akkor kipróbálnám a laptoppal a helyszínen.

Néhány gyártónál (pl. Dell) bizonyos készülékei kommunikálnak is az adapterrel és a szerinte nem megfelelővel nem hajlandó tölteni.

Ha minden zöld, akkor megvenném.

Persze ezután még mindig nem zárható ki hogy az adapter nem túl jó minőség (mondjuk a márka beszédes lehet) és hamar tönkremegy, de ki mondta hogy az élet könnyű?

2023. máj. 30. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:

"Kedves szuperintelligens hozzászólók!"

Ez a különbség a civilizáció és országunk között. Más helyeken a jogos észrevételeket nem utasítják vissza felfújt lángosképpel. Ami jogos, azt le kell nyelni.

2023. jún. 1. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!