Mit tehetnék, ha elutaztam és nem hoztam magammal a laptopom töltőadapterét?
Figyelt kérdés
Sajnos dolgoznom kéne a laptopról.Kerestem a neten töltőadaptert, de csak napok múlva tudnák kiszállítani.2023. máj. 29. 13:46
1/16 anonim válasza:
Nincs elektronikai üzlet a közeledben? Mást nem tudok.
2/16 anonim válasza:
Holnap reggel legkésőbb 10-kor veszel egyet egy számítógépesnél.
3/16 A kérdező kommentje:
Azt még ki tudom deríteni, hogy milyen adapter való hozzá, de sajnos azt a kis bementi dugót nem tudom, így lehet, hogy rosszat veszek.
2023. máj. 29. 13:54
4/16 anonim válasza:
Vegyél egy ilyent: [link] ez használni fog!
5/16 anonim válasza:
Vidd el a gépet is a számítógépeshez te kuka! :D
6/16 anonim válasza:
"így lehet, hogy rosszat veszek"
De a számítógépes tudni fogja, milyen kell. Azért írtam, hogy számítógépes üzletbe menjél. A mellette levő zöldségesnél nagyobb az esélye a tévesztésnek. Ott legfeljebb banánt szabad venni. Annak viszont ne a héját edd. Ha van még kérdésed az Élettel kapcsolatban (játé-e a medve, ráz-e a vasúti felsővezeték...), szívesen válaszolok.
7/16 anonim válasza:
alapvetö hogy ha viszam laptopot magamal akkor viszem töltökábelét is magamal .
8/16 anonim válasza:
Léteznek univerzális töltők, amikhez adnak egy rakás töltőfejet. Más adat nem számít, legfeljebb lassabban fog tölteni, mint a gyárival.
9/16 Szirty válasza:
Mit tehetnél?
1. Nem használod a laptopot
2. Veszel vagy kölcsön kérsz egy hozzá való adaptert
3. Veszel egy másik laptopot amihez van adapter
10/16 anonim válasza:
Otthon felejtettem, amikor a repülőre szálltam, akkor jutott eszembe. Londonban bementem egy számítógépes boltba (messziről világított a Computer felirat), letettem a laptopot. Máris hozta a töltőt a szervizes, kifizettem és kész. Jobb, mint az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!