Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy ha tölthető elem van az...

Hogy ha tölthető elem van az xbox kontrollerben, és rádugom a kábelt az úgy töltődik?

Figyelt kérdés

#játék #Xbox #kontroller #Tölthetőelem
2023. máj. 19. 21:28
1 2 3
 11/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
...és azért született ez a nickem, mert kötekedő trollok mindig is szerettek hülyének nézni, tudásnak a tiszteletet meg nem adni. Ezért így vágtam vissza, ez a Gyakori Kérdések alattomos látogatói miatt történt, most is látható erre a példa. Ilyen alakok vannak itt, sajnos.
2023. máj. 20. 19:21
 12/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Kérem a privát tolakodást is leállítani!

Volt egy válaszom, senkinek nem ártottam vele.

Felesleges piszkálódásból elég!

2023. máj. 20. 19:41
 13/28 anonim ***** válasza:
#12 jól van, sérült vagy, ennyi. kérném törölni kettőnk beszélgetését, ugyanis senkit nem érdekel
2023. máj. 20. 19:49
 14/28 anonim ***** válasza:

Nézd csak, "Szakembör"

Tölthető elem:

[link]

2023. máj. 21. 22:12
 15/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Ne légy nevetséges, szövegértelmezés. Egyszer már leírtam:

...Laikus nevezheti tölthető elemnek, ezt már nem lehet kiverni a fejekből. Ráadásul a kereskedők is táplálják a hülyeséget. De aki kicsit is ad magára, nem járatja le magát. Ez csak intelligencia kérdése.

Ha a buta kereskedőket kérdezed, akkor LED-izzók is léteznek. Pedig nincs is benne izzószál.

Ha a buta kereskedőket kérdezed, akkor 10 Ah kapacitást úgy kell leírni, hogy 10 000 mAh. Mert így tovább tart leírni és az ostoba embereknek nagyobbnak látszó szám.

2023. máj. 22. 09:44
 16/28 anonim ***** válasza:
#3as vagyok, nem gondoltam volna, hogy ez ekkora gondot generál. Azért hívom tölthető elemnek mert egyszerűbb kommunikálni. Ahogy mondtad nem lehet kiverni a fejekből. Különösen egy ilyen fórumon ahol leginkább átlagemberek kérnek könnyen érthető és értelmezhető segítséget. Ez a kérdés sem szakmai jellegű. Kereskedelemben dolgozom és minden egyes nap találkozom olyan emberekkel akik rossz vagy teljesen hibás szakkifejezéseket használnak. Ezt a helyzethez képest vagy pontosítom vagy nem. Az emberek kezelése is megér egy külön szakmát, bár nem tanítják. A lényeg, hogy meglehetősen kontraproduktív lebaromegysejtűzni laikusokat akik segítséget kérnek. Az illető egy viszonylag egyszerű kérdést tett fel a konzolja (érts: berakom a lemezt és működik) irányítójának tölthetőségével kapcsolatban. Ezen már én is eleve túlmentem egy viszonylag hosszas leírással. Elkezdeni kifejteni az elemek és akkumulátorok közti különbségeket (különösen kioktató hangnemben) mikor a népszerű keresők is hasonlóan referálnak ezekre... teljesen felesleges ebben az esetben.
2023. máj. 22. 10:25
 17/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Nem az volt a gond, hanem rosszindulatúan belém kötött valaki. De ezt is már megírtam, hogy válaszul én is belekötöttem a buta kifejezésbe.

Ha velem nem kötekednek, akkor én sem térek ki (ezúttal) a "tölthető elem" butaságára.

Igaz, hogy először azt hittem, a két ember ugyanaz, pedig néztem a "pipák számát" is, csak valami összekeveredett.

Aki belém kötött, egy régi ellenség, valami baja van neki a fejében, ilyenekben éli ki magát, hogy provokál és rögtön nyomja le a válaszaim 0 %-ra. Talán azt hiszi, hogy engem érdekel a százalékaim állása.

Pedig az önmagában nem érdekelne, csak egyrészt az alattomos szurkálódást vetem meg, meg annyira szánalmas ez a gyerekes játék is a százalékokkal.

Mekkora élvezet lehet egy ilyen egyszerű figurának... Ennyi öröme legyen...

2023. máj. 22. 12:28
 18/28 anonim ***** válasza:

#15 meg ég a villany. pedig a villany egyáltalán nem ég

mérnökúr, ne legyél nyelvész, nem a szakterületed

2023. máj. 22. 18:15
 19/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

18. Kisbetűkkel, írásjelek nélkül szólsz hozzám, aki gyerekként elfogyasztottam egy fél könyvtárat. Amikor a társaim még szótagolva dadogtak.

Azt képzeled, komolyan veszlek. Elképesztő arcátlanság. Hiába, intelligencia...

2023. máj. 22. 18:43
 20/28 anonim ***** válasza:

szerintem ne nagyon netezz, fórumokat is kerüld

amúgy 98-ban kezdtem az internettón ha az mond valamit, de biztos kettőnk közül én vagyok a hülye

2023. máj. 22. 19:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!