Hogy ha tölthető elem van az xbox kontrollerben, és rádugom a kábelt az úgy töltődik?
Kérem a privát tolakodást is leállítani!
Volt egy válaszom, senkinek nem ártottam vele.
Felesleges piszkálódásból elég!
Ne légy nevetséges, szövegértelmezés. Egyszer már leírtam:
...Laikus nevezheti tölthető elemnek, ezt már nem lehet kiverni a fejekből. Ráadásul a kereskedők is táplálják a hülyeséget. De aki kicsit is ad magára, nem járatja le magát. Ez csak intelligencia kérdése.
Ha a buta kereskedőket kérdezed, akkor LED-izzók is léteznek. Pedig nincs is benne izzószál.
Ha a buta kereskedőket kérdezed, akkor 10 Ah kapacitást úgy kell leírni, hogy 10 000 mAh. Mert így tovább tart leírni és az ostoba embereknek nagyobbnak látszó szám.
Nem az volt a gond, hanem rosszindulatúan belém kötött valaki. De ezt is már megírtam, hogy válaszul én is belekötöttem a buta kifejezésbe.
Ha velem nem kötekednek, akkor én sem térek ki (ezúttal) a "tölthető elem" butaságára.
Igaz, hogy először azt hittem, a két ember ugyanaz, pedig néztem a "pipák számát" is, csak valami összekeveredett.
Aki belém kötött, egy régi ellenség, valami baja van neki a fejében, ilyenekben éli ki magát, hogy provokál és rögtön nyomja le a válaszaim 0 %-ra. Talán azt hiszi, hogy engem érdekel a százalékaim állása.
Pedig az önmagában nem érdekelne, csak egyrészt az alattomos szurkálódást vetem meg, meg annyira szánalmas ez a gyerekes játék is a százalékokkal.
Mekkora élvezet lehet egy ilyen egyszerű figurának... Ennyi öröme legyen...
#15 meg ég a villany. pedig a villany egyáltalán nem ég
mérnökúr, ne legyél nyelvész, nem a szakterületed
18. Kisbetűkkel, írásjelek nélkül szólsz hozzám, aki gyerekként elfogyasztottam egy fél könyvtárat. Amikor a társaim még szótagolva dadogtak.
Azt képzeled, komolyan veszlek. Elképesztő arcátlanság. Hiába, intelligencia...
szerintem ne nagyon netezz, fórumokat is kerüld
amúgy 98-ban kezdtem az internettón ha az mond valamit, de biztos kettőnk közül én vagyok a hülye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!