Tisztelt cím, Pár hete, vettem egy fűtő-hűtő, falra szerelhető készüléket-ADM model BX-888-.Minden működik. kivéve a távirányító. A cég, aki eladta, Lengyelországban van. Nem válaszolnak ! Mit lehet tenni ?
"Természetesen kihúztam a szigetelő fóliát a gombelem alól és az elemet ellenőriztem és/vagy cseréltem."
Mintha ezt is írtad volna, vagy csak képzelődtem.
Eléggé sokatmondó, hogy a terméket csak lengyel apróhirdetési oldalakon lehet megtalálni:
- [link]
- [link]
- [link]
rendes, klímákkal foglalkozó cégek nem forgalmaznak ilyet.
Az ADM klímagyártóról nem találni semmit, sőt az említett apróhirdetáési oldalakon, a termék specifikációinál 2 kW-os Weber ZYY-PTC06 (EAN kód: 5905832870294), de arra is lengyel illetőségű webáruházakat találni - például:
elég érdekes ára van (egy oldalfali, hűtő-fűtő, 2 kW-os, split klíma nem 25000 Ft, hanem 100000 Ft-os nagyságrendű: [link] - gyanítom ez az ADM/Weber-"klíma" egy szimpla villamos fűtőtest, kiegészítve egy ventilátorral).
Nota bene: ha megbízhatóságra vágyik az ember, olyan terméket vegyen, aminek a gyártójának van rendes weboldala, illetve olyan forgalmazótól, aki ad jótállást és leinformálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!