Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy ha tölthető elem van az...

Hogy ha tölthető elem van az xbox kontrollerben, és rádugom a kábelt az úgy töltődik?

Figyelt kérdés

#játék #Xbox #kontroller #Tölthetőelem
2023. máj. 19. 21:28
1 2 3
 21/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Én meg Windows 98-ban raktam össze az első gépem a szervizemben, ne fárassz, utálom és megvetem a kisbetűs írókat.

Annál is inkább, mert megfigyeltem, hogy valami gáz mindegyikkel van, nem tiszta emberek, trollok, visszataszító figurák általában.

Fórumok egyik előnye, néhol még a szabályzatban is le van fektetve, hogy illik normálisan írni, másokat nem bosszantani.

Ha vannak is renitensek, sajnos.

Ne fárassz a marhaságaiddal!

2023. máj. 22. 19:28
 22/28 anonim ***** válasza:
pl prohardver, index fórum, prog.hu, disqus, reddit, stb, aha, véletlenül sem te vagy anakronisztikus
2023. máj. 22. 19:54
 23/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Mindenhol vannak trollok, kisbetűkkel író igénytelen, műveletlen, unintelligens figurák, akiknél ez csak egy tünet, a több közül.

Ezeket is meg kell tűrni sajnos, de attól még a véleményem én is leírhatom néha ugyanúgy, mint ezek a kötekedő, negatív gondolkodású, nem teljesen tiszta fejű emberek.

2023. máj. 22. 20:19
 24/28 anonim ***** válasza:

én hasonlókat gondolok rólad :)

amúgy szerintem én vagyok az öregebb, szóval szervusz, nyugodtan tegezz

2023. máj. 22. 21:45
 25/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem bírom a bamba szmájlikat sem, én még könyveken nőttem fel.

Egy ilyen (ráadásul különösen igénytelen, orrvonal nélküli) szmájli láttán vizuálisan megjelenik előttem egy borzasztó bárgyú, bamba, vigyorgó pofa.

Nem szimpatikus.

2023. máj. 23. 08:43
 26/28 anonim ***** válasza:
ki használ már orrt? komolyan, 70+ vagy? borzasztóan rugalmatlan
2023. máj. 23. 17:25
 27/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem érted sajnos, műveltség és intelligencia hiányában nem is fogod.

Ezért nem kellett volna belém kötni, ez az oldal nem arra van, hogy te rosszindulatúan kötekedj.

Nekem szakmai, fizikai észrevételeim voltak és tudom, hogy igazam is van. Meg amúgy sem sikerült cáfolni semmit, általános iskola.

Megismétlem, hogy aki annyira igénytelen ember, kisbetűkkel kezdi a mondatokat, végén nem tesz írásjelet, előttem nem áll meg, semmibe se nézem.

Ez itt egy fórumos jellegű felület, ahol van idő normálisan írni, nem kell kapkodni (nem chat jellegű, nem Face-szar, ahová én nem megyek, mert utálom, viszont te tolakodsz a tisztességes fórumozók közé).

Tehát erre érvényes a Netikett, Fórumos etikett vonatkozó írott és íratlan szabálya, amit illene tudni.

Egyszerű, igénytelen tuskók ezt nem értik, 20 év alatt sem képes felfogni, hogy a magyar kultúrát és nyelvet alázza meg, a szerencsétlen alak.

2023. máj. 23. 19:39
 28/28 anonim ***** válasza:
részvétem, sokat szenvedhetsz
2023. máj. 23. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!