Honnan tudnék nagy mennyiségű feltöltési sebességgel rendelkező internetet bérelni, Szőlő hegybe?
Veszprém megyében keresem azt a szolgáltatót, aki tudna nekem adni akár SIM kártyával kb 40-50mbps vagy feletti feltöltési sebességgel rendelkező internetet (a 4-5mbps nem jöhet szóba) akár készülékkel akár nélküle.
Vezetékes internet nem megoldható sajnos, mivel szőlőhegy.
Kamerarendszerhez kellene, a jelenleginek sajnos gyenge (6mbps) a feltöltési sebességge..
40-50Mbps-t sok vezetékes szolgáltatónál sem kapsz, nemhogy mobilnál. A starlinknél sem mindig lehet meg ennyi.
Hány kamera van? Alaposan tömöríteni kell a felvételt és 15 fps-re korlátozni. Szaggatós lesz, de így is látszani fog rajta minden.
4K 8mp hikvision kamerákról van szó.
2-es teljesen nem értem mit irkálsz ide, már üzemelnek a kamerák.....
Mi az amit fullhd-s kamerán nem látsz? 🤷♂️
Gondolom a 4K-s felvételeket amúgyis FullHD-s monitoron nézed :D
Hát az a helyzet, hogy a problémádra a megoldás az hogy lejjebb veszed a felbontást, az képfrissítést és tömöríted ahogy lehet.
Vagy minden kamerához külön veszel 1-1 mobilnetes előfizetést.
Vagy veszel egy képbeadó eszközt amivel a tv stábok is dolgoznak. Azokba lehet 4-8 SIM kártyát is tenni egyszerre.
De ugye ez már rohadt drága. Megéri felbérelni inkább egy őrt.
Ennyire nem akartam bele mélyülni de lejjebb van véve a felbontás, 18as fpsel üzemel és 3 ezres bitrátán.
Ennél lejjebb nem akarom adni, hátha találok internet szolgáltatót ha van ilyen egyáltalán, ami nem vezetékes 🥲
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!