Tudna mondani valaki jó nyomtatóprogramot?
Amatőr vagyok nyomtató terén, ezért nem tudom mit keresek. A történet hogy a munkahelyemen amíg a régi nyomtató volt az pillanatok alatt tudott nyomtatni meg PDFbe mentni is. Most lett egy új nyomtató és PDFbe sem tud csak 10 mp eltetltével menteni, ami számla nyomtatásnál nem jó mert az ügyfél türelmetlen. Valószínű nem a nyomtató a hibás hanem az új program amit rátettek.
Ezért érdeklődök egy jó nyomtatóprogram iránt mert a PDF-be konfertálásnak szerintem nincs köze annak hogy új a nyomtató, de a programnak hozzá igen.
Tud PDF-be is menteni, de van más lehetőség is bizonyára, csak most ez ugrik be.
Elég ismert program, otthoni használatra ingyenes, céges használatra csak 10 euro.
A PDF-be mentés miatt gondolom ez nem csak nyomtató, hanem szkenner is.
Sajnos a szoftver készülékspecifikus.
Tehát olyan, amilyen. Más programot nem nagyon lehet hozzá használni. Azzal kell főzni ami van. Ha rosszul van megcsinálva akkor így járás.
Ha tud standard szkennerként működni akkor alternatív szkenner programokkal lehet még kísérletezni (pl. a Windows beépített megoldásával) de sokszor az körülményesebb.
Lehet, hogy elsőre nem jól értettem, de mi generálja a számlát egyáltalán?
NAV Online Számla például eleve tudja böngészőből, hogy nyomtat is, PDF-be is lehet menteni.
Tehát a PC-n futó programokból szeretnél nyomtatás helyett PDF-be menteni.
Csak te meg nyomtatót meg nyomtató programot emlegettél.
Én a PDF creatort használom erre, de a Windows alapból is tud PDF-be "nyomtatni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!