Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudna mondani valaki jó...

Tudna mondani valaki jó nyomtatóprogramot?

Figyelt kérdés

Amatőr vagyok nyomtató terén, ezért nem tudom mit keresek. A történet hogy a munkahelyemen amíg a régi nyomtató volt az pillanatok alatt tudott nyomtatni meg PDFbe mentni is. Most lett egy új nyomtató és PDFbe sem tud csak 10 mp eltetltével menteni, ami számla nyomtatásnál nem jó mert az ügyfél türelmetlen. Valószínű nem a nyomtató a hibás hanem az új program amit rátettek.

Ezért érdeklődök egy jó nyomtatóprogram iránt mert a PDF-be konfertálásnak szerintem nincs köze annak hogy új a nyomtató, de a programnak hozzá igen.

tegnap 16:40
 1/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%

[link]

Tud PDF-be is menteni, de van más lehetőség is bizonyára, csak most ez ugrik be.

Elég ismert program, otthoni használatra ingyenes, céges használatra csak 10 euro.

tegnap 17:23
 2/10 Szirty ***** válasza:

A PDF-be mentés miatt gondolom ez nem csak nyomtató, hanem szkenner is.

Sajnos a szoftver készülékspecifikus.

Tehát olyan, amilyen. Más programot nem nagyon lehet hozzá használni. Azzal kell főzni ami van. Ha rosszul van megcsinálva akkor így járás.

Ha tud standard szkennerként működni akkor alternatív szkenner programokkal lehet még kísérletezni (pl. a Windows beépített megoldásával) de sokszor az körülményesebb.

tegnap 17:23
 3/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
66%

Lehet, hogy elsőre nem jól értettem, de mi generálja a számlát egyáltalán?

NAV Online Számla például eleve tudja böngészőből, hogy nyomtat is, PDF-be is lehet menteni.

tegnap 17:48
 4/10 A kérdező kommentje:
HostWare a program neve, egy vendéglátásban használt program.
tegnap 18:03
 5/10 A kérdező kommentje:
#2 Egyébként miután feltelepítettem az ABBYY programot azután már tudott azon keresztül is PDF-be menteni (úgyhogy most kétféleképp is tudok PDF-be menteni). Innen jöt az ötlet hogy csak a megfelelő program kell pluszba és akkor jó lesz.
tegnap 18:08
 6/10 Szirty ***** válasza:
100%

Tehát a PC-n futó programokból szeretnél nyomtatás helyett PDF-be menteni.

Csak te meg nyomtatót meg nyomtató programot emlegettél.

Én a PDF creatort használom erre, de a Windows alapból is tud PDF-be "nyomtatni".

tegnap 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Ha 10 mp alatt van kész a pdf nyomtatás, akkor időben egy plusz közbeiktatott pdf generálás+nyomtatással semmivel nem leszel előrébb (inkább hátrább). Nyilván az "új nyomtató" (akármi is az) drivere lassabban készíti el a kinyomtatandó cucc képét.
tegnap 19:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez a PDF creator gyorsabban menti mint a régi :D, egyetlen hibája hogy mentés után a program megnyitja a mentett PDF-et és a beállítások közt még nem találtam meg hogy lehet kikapcsolni...
tegnap 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
#7 Igazad van, ha +1 műveletet beiktatok akkor általában lassabb lenne, de én most épp redukálni akarom vagy épp kihagyni lépéseket, úgyhogy nem értem...
tegnap 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
A nyomtatóknak csak a saját programjuk van. Nincs másik, senki sem csinál más gyárttk termékeihez szoftvert. És nem is szabad így működnie... tessék zaklazni az ügyfélszolgálatot!
tegnap 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!