Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A powerbank töltőjének (micro...

A powerbank töltőjének (micro usb in) lehet egyedi bekötése?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy nem mindegyik fej és nem mindegyik kábel hajlandó tölteni ugyanazt a powerbankot, sőt. Alig találok olyat, amelyik igen. Az eredeti meg nincs már meg.

Vajon mitől függ ez? Mire figyeljek?

tegnap 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Micro USB egy elbaszott csatlakozótípus. Rövid időn belül nekem mindegyik tönkrement, kontaktos lett. Szóval nincs itt semmilyen egyedi bekötést, max valamelyikkel még érintkezik, de idő kérdése, hogy majd azzal se.
tegnap 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan telefonom, ami csak egy adott adapterrel tölthető normálisan amioor ki van kapcsolva.

Az USB szabványoknak, különösen a gyorstöltéseknek elég színes múltja van, sokáig voltak alkalmazva nem szabványos eszközillesztések, amik okozhatnak furcsa jelenségeket.

tegnap 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Mennyire régi a powerbank?

Nekem is vannak, voltak olyan eszközeim, powerbank is amik hiába USB-s csatlakozóval voltak ellátva, nem lehetett bármivel tölteni.

tegnap 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!