A powerbank töltőjének (micro usb in) lehet egyedi bekötése?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy nem mindegyik fej és nem mindegyik kábel hajlandó tölteni ugyanazt a powerbankot, sőt. Alig találok olyat, amelyik igen. Az eredeti meg nincs már meg.
Vajon mitől függ ez? Mire figyeljek?
tegnap 20:03
1/3 anonim válasza:
Micro USB egy elbaszott csatlakozótípus. Rövid időn belül nekem mindegyik tönkrement, kontaktos lett. Szóval nincs itt semmilyen egyedi bekötést, max valamelyikkel még érintkezik, de idő kérdése, hogy majd azzal se.
2/3 anonim válasza:
Nekem is van olyan telefonom, ami csak egy adott adapterrel tölthető normálisan amioor ki van kapcsolva.
Az USB szabványoknak, különösen a gyorstöltéseknek elég színes múltja van, sokáig voltak alkalmazva nem szabványos eszközillesztések, amik okozhatnak furcsa jelenségeket.
3/3 anonim válasza:
Mennyire régi a powerbank?
Nekem is vannak, voltak olyan eszközeim, powerbank is amik hiába USB-s csatlakozóval voltak ellátva, nem lehetett bármivel tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!