Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudnék nagy mennyiségű...

Honnan tudnék nagy mennyiségű feltöltési sebességgel rendelkező internetet bérelni, Szőlő hegybe?

Figyelt kérdés

Veszprém megyében keresem azt a szolgáltatót, aki tudna nekem adni akár SIM kártyával kb 40-50mbps vagy feletti feltöltési sebességgel rendelkező internetet (a 4-5mbps nem jöhet szóba) akár készülékkel akár nélküle.

Vezetékes internet nem megoldható sajnos, mivel szőlőhegy.

Kamerarendszerhez kellene, a jelenleginek sajnos gyenge (6mbps) a feltöltési sebességge..

2023. máj. 19. 19:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%

"Nem tudom ki írta, hogy vezetékes sem tud ennyit, de jó hülye lehet. Nekünk kb. 950-et mér a gép feltöltésre."

Én írtam. De azt is írtam, hogy ahol _nem optika_ van. Sem olvasni nem tudsz, sem értelmezni az olvasottakat, sem pedig az internetes technológiákkal nem vagy képben. De azért beböfögni be kell. Gratulálok!

Michelson te is süsü vagy rendesen. A te neted is vezetékes.

A widenetnál sincs 20Mbps-nél nagyobb sebesség vezeték nélküli szolgáltatásnál.

Komolyan kérdem, hogy ha hülyék vagytok akkor miért kell beleugatni?

2023. máj. 22. 08:32
 22/22 anonim ***** válasza:

"Michelson te is süsü vagy rendesen. A te neted is vezetékes."

Nem, csak egy sorral lejjebbi adatokat másoltam ki.

[link] - "Lakossági mikrohullámú internet csomagjaink"

Alap csomag:

40/10 Mbit/s

Névleges sebesség

30/5 Mbit/s

Rendes körülmények között elérhető sebesség

6/1,25 Mbit/s

Minimális letöltési sebesség

Ezek a valós adatok, amiket bemásoltam, azok a vezetékes netre vonatkoznak.

2023. máj. 22. 09:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!