A mágneskapcsoló illegális?
“ Az a véleményem, hogy végeredményben nem csapnám be a szolgáltatót, mert csak a bojler lenne így vezérelve, nem az egész lakás. Nekem jelente ez többletköltséget, mivel használná a bojler a nappali áramot is, de valamivel olcsóbb megoldás ez mintha csak nappali áramról menne. Ez csak a szolgáltatónak jó.”
Elsőre megértettem, hogy mit szeretnél, ellenben azzal, akit “átba…ról” beszélt.
De egyhangúan írták, hogy illegális.
Ha olyan okos bojlered van, amiben nincs akkumulátor, akkor nem jó neki a vezérelt áram, marad a nappali. Erre nem készültek fel a bojlergyártók úgy látszik. Vagy?
Olyan okosbojlert amiben nincs akkumulátor nem is szabad vezéreltre kötni, mert elfelejt mindent minden kikapcsoláskor. :D
Ha ilyen átkapcsolásos megoldást csinálnál attól is megbolondulna.
Hogy miért illegális azt leírtuk már többször is. Ha nem fogod fel, akkor menj el diszlexia vizsgálatra!
" csapnám be a szolgáltatót, mert csak a bojler lenne így vezérelve, nem az egész lakás. Nekem jelente ez többletköltséget"
Nem figyeltél!
A szolgáltatónak nem a költség miatt rossz ha átkapcsolgatod, hanem a terheléskiegyenlítést lehetetleníted el.
"Elsőre megértettem, hogy mit szeretnél, ellenben azzal, akit “átba…ról” beszélt."
Azért közben itt már többen írták, hogy te vagy az értetlen.
Ne verd át a szolgáltatót, ha mindig a normál tarifan használod az sokkal jobb. :)
PS.: Nekem így van bekötve a fűtés/meleg víz és a kutya se ellenőrizte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!