Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A TMX mobile solution Kft...

A TMX mobile solution Kft mást is vert már át? Mit tettetek?

Figyelt kérdés

Vettem nemrégiben majdnem fél milliós laptopot programozás/vágás/stb céllal, de sajnos valószínű alaplap hibás volt, ezért ebbe a hivatalos lenovo szervízbe küldtek.

1,5 hónapot kellett várnom rá, visszakaptam és ugyan azzal a hibával. Nem csináltak vele SEMMIT!

Szóval, megint vissza küldtem, mert nem szerettem volna a vadi új laptopra még költeni 30-50 ezret javításra,mikor garancia van rá.

A hiba megszűnt, viszont pixelhibával kaptam meg. Megint vissza küldtem, erre a wifi tünt el róla.

Már most lassan legszívesebben feljelenteném őket. Amikor véleményt akartam írni, láttam, hogy 10/10 vélemény rossz, negatív.

Hogy a francba van képük ezt csinálni? Hogy lehetnek még nyitva? Nem kaptak elég feljelentést még?

2023. febr. 22. 05:40
 1/1 anonim ***** válasza:
A Lenovo szerviz javítja a laptopot, nem a kereskedő, így a probléma oka is a szerviz, náluk kell az asztalt verni.
2023. febr. 22. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!